Naujas elektrinis dantų šepetėlis, kuris gali tapti tikru hitu - dvigubai pigesnis už „Xiaomi“, bet panašaus funkcionalumo „Alfawise RST2056“ su 4 režimais, žvėrišku vibravimo dažniu ir anonso nuolaidomis (Video)  ()

Elektrinių šepetėlių rinka nuolat auga. Žmonės ima atsisakyti tradicinių dantų šepetėlių, pirmenybę teikdami būtent elektriniams įrenginiams. Nors kai kurie jų yra labai brangūs, egzistuoja ir pigesnių kokybiškų alternatyvų. Pavyzdžiui, naujasis „Alfawise RST2056“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • „Alfawise RST2056“ yra elektrinis dantų šepetėlis, pasižymintis aukštu vibracijos dažniu, 2 minučių laikmačiu ir paprastu dizainu.
  • Vibracijos dažnis – 40000 kartų per minutę;
  • Keturi režimai: įprastas valymo, švelnus, balinimo ir masažo;
  • Vieno įkrovimo energijos užtenka apie 16 dienų valantis du kartus per dieną;
  • Naudojamos itin tankios nailoninės JAV gamintojo „Dupont Tynex Classic“ galvutės su 0,152 mm šereliais;
  • Pakuotėje yra 3 galvutės su spalvotais žiedais;
  • Baterijos talpa – 650 mAh; 
  • Įkrovimo laikas – 24 val.; 
  • Įkrovimui naudojamas paprastas stovelis;
  • Pilnas atsparumas vandeniui – IPX7 reitingas (atsparus visas įrenginys);
  • Dydis ir svoris: 25 x 2,5 x 2,5 cm, 258 gramai.

Kaina

„Alfawise RST2056“ yra paprastas, kompaktiškas elektrinis dantų šepetėlis. Tikriausiai esate girdėję, kad dantų šepetėlius rekomenduoja ir odontologai – jie tiesiog valo kokybiškiau. Štai „Alfawise RST2056“ vibruoja 40000 kartų per minutę dažniu – jūsų rankos ir tradiciniai dantų šepetėliai tokio efekto sukurti negali.

„Alfawise RST2056“ turi keturis režimus, kaip ir paminėtas konkurentas. Bet ar kada susimąstėte, kuo jie skiriasi? Ogi štai kuo:

  • Įprasto valymo režimo metu šepetėlis vibruoja 31 karto per minutę dažniu;
  • Švelniojo režimo metu šepetėlis vibruoja kur kas lėčiau, todėl šis režimas tinka jautriems dantims ir tiems, kurie pirmą kartą naudoja elektrinį dantų šepetėlį;
  • Balinimo režimas leidžia „Alfawise RST2056“ pasiekti maksimalų vibracijos dažnį – 40000 kartų per minutę;
  • Na, o masažo režimas kas šiek tiek laiko kaitalioja valymo ir balinimo režimų procesus.

Aišku, „Alfawise RST2056“ turi rimtų konkurentų. Štai „Xiaomi Soocas Soocare X3“ yra labai populiarus ir iš pažiūros panašus elektrinis dantų šepetėlis. Tačiau iš tiesų tarp jų yra daug skirtumų. Visų pirma, „Alfawise RST2056“ yra gerokai pigesnis, tačiau kartu jo dizainas nėra toks sofistikuotas, nėra ir „Bluetooth“ prieigos prie išmaniosios programėlės.

Taigi, „Alfawise RST2056“ nėra išmanusis šepetėlis, tad prisijungti prie telefono, kaip tą daro „Xiaomi Soocas Soocare X3“, negalės.

„Alfawise RST2056“ turi savų pranašumų. Šalia dvigubai mažesnės kainos galima pažymėti ir tai, kad „Alfawise RST2056“ vibruoja didesniu dažniu (40000 kartai per minutę prieš 37200).

Pakuotėje taip pat rasite net tris galvutes su spalvotais žiedais – taip galėsite atskirti, kuri galvutė yra jūsų, jei nuspręstumėte tuo pačiu įrenginiu naudotis su šeima (tai nėra rekomenduojama, bet gamintojas pagalvojo ir apie tokią galimybę). „Xiaomi Soocas Soocare X3“ suteikia vos vieną galvutę.

aigę valytis dantis „Alfawise RST2056“ galėsite drąsiai nuskalauti po vandeniu, nes jis atitinka IPX7 standartą. Tai reiškia, kad visą įrenginį galima plauti po čiaupo srove ir jam nieko nenutiks, nebent sugalvotumėte jį kuriam laikui panardinti vandenyje.

Dar viena įdomi „Alfawise RST2056“ funkcija yra laikmatis. Įrenginys kas 30 sekundžių praneša, kad laikas pereiti prie kitos burnos vietos, o po 2 minučių primena, kad jau turėtumėte būti baigęs valytis dantis. Aišku, galite juos valyti kiek panorėjęs, bet ši funkcija primena apie gydytojų patarimus.

„Xiaomi Soocas Soocare X3“ turi 1000 mAh bateriją, kurios pakanka 25 dienoms, o paskui įkrovimui reikia tik 16 valandų. „Alfawise RST2056“ baterijos talpa siekia tik 650 mAh, kurių vis tiek pakaks 16 dienų, bet įkrovimui jau reikia visos dienos.

Aišku, tai nėra labai svarbu, nes abu įrenginiai bus įkraunami kasnakt, jei juos paliksite jų stovuose/įkrovimo stotelėse. „Xiaomi Soocas Soocare X3“ taip pat yra lengvesnis, bet abu šepetėliai yra pakankamai kompaktiški kelionėms.

„Alfawise RST2056“ yra puikus minimalistinis elektrinis dantų šepetėlis. Kol kas jis vis dar yra pakankamai naujas, tačiau visi ženklai rodo, kad jis ateityje turėtų sulaukti nemažai sėkmės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()