Legendinis „Nokia“ telefonas iš filmo „Matrica“ jau parduodamas ir Lietuvoje (Video)  ()

Įmonė „HMD Global“, gaminanti telefonus, pažymėtus „Nokia“ prekės ženklu, informuoja, kad Lietuvoje jau pasirodė atnaujintas mobiliojo telefono „Nokia 8110“ modelis. Jį už rekomenduojamą 89 Eur kainą galima įsigyti didžiosiose elektronikos parduotuvėse, rašoma pranešime spaudai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-08-07 Legendinis „Nokia“ telefonas iš filmo „Matrica“ jau parduodamas ir Lietuvoje (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atnaujinta ir su 4G veikianti legendinė „Nokia 8110“ yra praktiškai identiška gerai pažįstamam modeliui su slankiojančiu dangteliu, kurį visi puikiai pamename iš filmo „Matrica“.

Originalus telefono dizainas papildytas funkcijomis, būdingomis išmaniesiems telefonams.

Pažįstama ir paprasta sąsaja bus suprantama ir patogi visiems. Telefone yra intuityvus lytėjimo mechanizmas ir slankiklis, kuriuo galima atsiliepti ir baigti skambučius.

Jis turi prieigą prie programėlių parduotuvės, todėl galima bus naudotis „Google Assistant“, „Google Search“, „Google Maps“, „Facebook“ ir „Twitter“ programėlėmis, susirašinėti el. paštu, įkelti kontaktus ar sinchronizuoti kalendorių su „Outlook“ ir „Gmail“. Ryšio ir garso perdavimo kokybę užtikrins VoLTE technologija. Išmanusis telefonas veikia su „Qualcomm 205“. Be to, „Nokia“ gerbėjus galbūt nudžiugins telefone esantis atnaujintas žaidimas „Snake“.

„Nokia 8110“ Lietuvoje galima įsigyti dviejų spalvų: tradicinės juodos ir bananų geltonos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(21)
(5)
(16)

Komentarai ()

Susijusios žymos: