Skelbiama nuolaida elektriniam suktuvui „Xiaomi Wowstick 1F“ su 56 galvutės ir dar krūva priedų elektronikos mėgėjams: „Net nesitikėjau, kad suktuvas bus toks galingas, o priedų tiek daug“ (Video)  ()

Žmogus yra smalsus gyvūnas. Mums visada norisi sužinoti, kas kaip veikia, pažvelgti į prietaisų vidų ir išmokti juos taisyti. Tai galima pasiekti, jei turite gerus įrankius. „Wowstick 1F“ - tai „Xiaomi“ gaminamas elektrinis suktuvas, su kuriuo komplektuojama ir galybė priedų. Sunku bus rasti prietaisą, kurio su šiais įrankiais nepavyktų išardyti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • „Wowstick 1F“ – tai elektrinis suktuvas, specialiai skirtas elektronikos prietaisų ardymui ir surinkimui.
  • Kartu su elektriniu suktuvu „Wowstick 1F“ pridedamas ir 56 galvučių rinkinys, varžtų padėkliukas, siurbtukas telefonų ekranams išmontuoti, patogus dėklas, stovas atsuktuvui bei dar keli priedai.
  • „Wowstick 1F“ turi aliumininį korpusą su trimis LED elementais.
  • Sukimasis kontroliuojamas vos vieno mygtuko paspaudimu, galima naudoti ir kaip paprastą atsuktuvą.
  • Laisvo sukimosi greitis – 200 apsisukimų per minutę.
  • Maksimalus sukimo momentas – 0,15 Nm.
  • Su pilnai įkrauta baterija „Wowstick 1F“ dirba iki 2 valandų.
  • Įkrovimo laikas – 40 min.

Kaina

  • Šiuo metu Gearbest.com šiam rinkiniui taiko 36 % nuolaidą ir jis kainuoja €33,23, nemokamai siunčiamas į Lietuvą registruotu paštu. 
  • Amazon kainuoja 42€.
  • Aliexpress siūlo už 38,33€, bet pristatymas kainuoja dar 7,60€.
  • Lietuvoje neparduodamas
  • Pirkdam iš Gearbest sutaupote iki 10€.

„Wowstick 1F“ – tai mėgėjams skirtas elektrinis suktuvas, su kuriuo komplektuojamas labai platus antgalių rinkinys. „Wowstick 1F“ rinkinys yra labai naudingas elektronikos mėgėjams ir tiems, kurie nori pasižvalgyti po savo įrenginių vidų.

Kadangi šiame rinkinyje yra net 56 galvutės, tarp jų rasite ir pakankamai retų formų. Tarp įprastų plokščių, kryžminių, žvaigždinių ir kvadratinių galvučių rasite ir trikampių, šešiakampių ir kitokių formų galvučių, skirtų tiems retiems elektronikos prietaisuose naudojamiems varžtams atsukti. Pavyzdžiui, čia rasite ir „Apple“ produktuose naudojamų W1.5 varžtų atsuktuvų. Visi antgaliai yra pagaminti iš tvirto ir ilgaamžio S2 plieno

Pats „Wowstick 1F“ suktuvas yra patogios rašiklio formos. Jo aliuminis korpusas yra malonus liesti ir leidžia tvirtai įsikibti. „Wowstick 1F“  funkcijos kontroliuojamos vienu mygtuku – paspaudus vieną jo pusę suktuvas suksis pagal laikrodžio rodyklę, kita – į priešingą pusę. Gamintojas numatė galimybę šį suktuvą naudoti ir kaip įprastą mechaninį įrankį – kokį užsispyrusį varžtą galėsite atsukti ir rankomis.

Labai didelių varžtų „Wowstick 1F“  įveikti negali, nes ne tam yra skirtas. Jo sukimo momentas siekia 0,15 Nm, o laisvo apsukos – 200 apsisukimų per minutę. Tai reiškia, kad elektronikos prietaisus išardysite ir surinksite pakankamai greitai – tikrai greičiau nei visus varžtus sukiodami rankomis. Su pilnai įkrauta baterija „Wowstick 1F“ gali dirbti iki 2 valandų, o tada reikės maždaug 40 minučių pauzės, kol įrenginys bus įkrautas per USB laidą.

„Wowstick 1F“ atsuktuvo gale yra trys LED elementai, kurie patogiai apšviečia darbo vietą.

Rinkinyje yra ir siurbtukas telefonų ekranams išimti, ir padėkliukas varžtams, ir dėklas viskam susidėti. Čia rasite ir dar kelis naudingus priedus. Pavyzdžiui, magnetinį lauką šalinantį „trintuką“ – juo panaikinsite nepageidaujamą įrankio įsimagnetinimą.

„Wowstick 1F“ yra patogus, praktiškas ir malonus naudoti įrankis elektronikos mėgėjams. Patraukli kaina ir dosnus rinkinys pritraukia nemažai pirkėjų, kurie šį įrankį vertina net labai gerai.

Vertinimai

Gearbest.com portale „Wowstick 1F“ yra vertinamas 4,92 žvaigždutėmis iš 5, tačiau įvertinimus kol kas tėra pateikę 25 pirkėjai. Štai ką jie norėjo pasakyti apie šį įrankį:

  • Newgap – „Rinkinys yra labai naudingas tiems, kurie mėgsta taisyti elektros prietaisus, pavyzdžiui, telefonus. Nepaisant savo kompaktiško dydžio, suktuvas turi pakankamai didelį sukimo momentą. Ir atrodo išties šauniai. Na, o 56 antgalių rinkinio daugiau nei pakanka, o ir kiti priedai yra puikūs“.
  • Dyaus – „Puiki pakuotė, daug aksesuarų – net nemaniau, kad jų bus tiek daug. Šis gaminys atrodo labai gerai. Net nesitikėjau, kad suktuvas bus toks galingas. Kol kas jį panaudojau tik porą kartų, tačiau atrodo, kad jis yra gana tvirtas“.
  • Jacek – „Rinkinys yra labai praktiškas. Pats suktuvas yra pakankamai stiprus, o 56 antgalių daugiau nei pakanka. Kiti priedai yra puikūs. „Xiaomi“ kokybė garantuoja, kad šis įrenginys tarnaus ilgą laiką“.
  • AleX – „Gera kaina. Tai vienas iš labiausiai man patikusių „Wowstick“ rinkinių. Galima sakyti, čia yra visi antgaliai smulkiems elektronikos prietaisams taisyti. Net keli varžtukai pridedami. Gaminio kokybei neturiu priekaištų. Viskas tikslu, atrodo puikiai, o ir laikyti šį prietaisą rankoje malonu. Gražiai, skoningai įpakuotas – atrodo kaip gera dovana technologijomis besidominčiam žmogui“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai ()