„Aš šį telefoną nusipirkčiau vien dėl to, kad jis turi integruotus neodimio magnetus ir keramikinę nugarėlę - net keista kodėl kiti gamintojai tokių daugiau nedaro“ („Xiaomi Mi Mix 3“ apžvalgų reitingas, Video)  (1)

Šiame apžvalgų reitinge surasite apžvalgininkų atsiliepimus apie pirmąjį pasaulyje išmanųjį telefoną su 10 GB RAM, visiškai berėmiu ekranu ir turintį išstumiamą dangtelį. Štai jis, milžiniško dėmesio susilaukiantis ir aistras kaitinantys naujausias „Xiaomi Mi Mix 3“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanusis telefonas „Xiaomi Mi Mix 3“

4,6 balai iš 5 | Pagal apžvalgų reitingą tai labai geras išmanusis telefonas |  nuo 497,22 € 

Peržiūrėjome ir atrinkome tik pačias naujausias ir išsamiausias „Xiaomi Mi Mix 3“ apžvalgas. Išmanusis telefonas yra labai neseniai rinkoje pasirodęs, bet apžvalgininkai jau spėjo jį išbandyti ir pateikia savo pirmuosius įspūdžius bei vertinimus kas jiems patinka, o kas nelabai.

Naudojame daiktų vertinimo sistemą. Šį reitingą sudarome tik griežtai atsižvelgdami į tai, ką kalba daiktus išbandę apžvalgininkai ir tam jokios įtakos nedaro nei asmeninė šį tekstą rengiančio autoriaus nuomonė, nei internetinių parduotuvių skelbiami reitingai.

Kaip sudarome apžvalgų reitingą ir kokiomis vadovaujamės taisyklėmis, galite plačiau susipažinti čia.

5 balai. 3 apžvalgos:

  • ASBYT – „Pas mane atkeliavo 8 GB RAM + 128 ROM Mi Mix 3 versija, taip pat galima pasirinkti net ir 10 GB RAM telefono versiją. Verta paminėti, kad telefonas nepalaiko papildomos atminties kortelės, tad prieš jį perkant verta gerai įvertinti, kiek jums reikės telefono atminties. Iškart galiu pasakyti, kad aš šį telefoną nusipirkčiau vien dėl to, kad jis turi integruotus neodimio magnetus, kurie fiksuoja galinį dangtelį ir padeda jį išstumti itin lengvai ir paprastai – tai netgi kažkaip maloniai ramina. Keramikinė nugarėlė yra puiki, net keista kodėl kiti gamintojai tokių daugiau nedaro. Verta paminėti, kad pakuotėje randame netgi belaidį baterijos įkroviklį. Tai yra labai malonu iš Xiaomi kompanijos, kadangi daugelis išmaniųjų telefonų gamintojų tokių dovanų nedaro ir belaidį telefono įkroviklį reikia pirkti atskirai. Specifikacijos šio telefono yra tiesiog žvėriškos, daugybė RAM, vidinės atminties, Snapdragon 845 procesorius, puikus FHD+ (AMOLED) ekranas ir fantastiškai sklandus veikimas. Pirštų atspaudų skaitytuvas yra telefono nugarėlėje ir kaip visuose Xiaomi telefonuose, taip ir Xiaomi Mi Mix 3 jis veikia žaibiškai. 3200 mAh talpos baterija gal tik nėra didžiausias telefono stebuklas, lyginant su kitais rinkoje esančiais telefonais, tačiau, kaip ir teigia kiti apžvalgininkai, baterijos energija yra itin efektyviai naudojama ir jos užtenka ilgam.“
  • C4ETech – „Labai puikaus dizaino telefonas su išstumiamu dangteliu. Šis mechanizmas veikia labai kokybiškai ir viskas padaryta tvirtai. Keramikinė nugarėlė prideda premium jausmo, bet rinks jūsų pirštų atspaudus. Iš kitos pusės, stiklinė nugarėlė daro lygiai tą patį, tad padėtį išgelbės pakuotėje esantis dėkliukas. Pakuotėje taip pat yra belaidis baterijos įkroviklis, kas yra labai gerai, ir jis užtikrina itin greitą baterijos įkrovimą. Puikus telefono ekranas – jokių dėl to priekaištų. Ar naršyčiau internete, ar žaisčiau žaidimus, ar būčiau lauke ar kambaryje, bet kokiu kampu žiūrint į ekraną viskas matomai kuo puikiausiai. Techninės specifikacijos yra aukščiausio lygio – galingas procesorius, daugybė RAM ir ROM, puikiai veikianti MIUI 10, kurios pagrindas yra Android 9.0 Pie operacinė sistema. Programėlės atidaromos greitai ir sklandžiai. Galiu pasakyti, kad vienintelis dalykas, kuris mane neramino dėl šio telefono, tai jo baterija – 3200 mAh neatrodo, kaip itin didelė baterija tokiam galingam telefonui. Tačiau išbandęs šį telefoną galiu pasakyti, kad baterija yra tikrai gera, jos energijos užtenka ilgam, o ir palaikomas greitasis įkrovimas bei belaidis baterijos įkrovimas duoda papildomų pliusų. Kalbant apie Mi Mix 3 kameras, kad dienos metu nuotraukos bus puikios kokybės, tuo aš net neabejojau, bet, kad nakties metu taip kokybiškai fotografuos, tai man buvo staigmena. Jos nuostabios kokybės, itin detalios ir aiškios. Mi Mix 3 yra naudojamos tokios pačios vaizdų apdorojimo technologijos, kaip ir Google bei Huawei telefonuose, pavyzdžiui, kaip Huawei Mate 20 Pro ir Pixel 3, tad naujasis Xiaomi išmanusis telefonas kuo puikiausiai fotografuoja esant prastam apšvietimui. Neverta pamiršti ir 4K 60fps filmavimo, kuris užtikrina ryškų, aiškų ir stabilų vaizdą. Dėl priekinės kameros taip pat neturiu nusiskundimų ir bendrai galiu pasakyti, kad Xiaomi labai rimtai padirbėjo prie kamerų ir jos Mi Mix 3 telefone yra puikios kokybės. Tad viską įvertinus ką siūlo šis telefonas ir kokia yra jo kaina, galiu pasakyti, kad tai vienas geriausių pasirinkimų, ieškant naujo išmanaus telefono.“
  • TechMagnet – „Man ypač patinka tokia didelė šio telefono techninių specifikacijų pasirinkimų galimybė. Kiek kam norėsis, tiek galima pasirinkti RAM ir ROM. Pakuotėje yra ir belaidis įkroviklis, o tai ypač maloni staigmena, nes daugelis gamintojų tokiais dalykais neužsiima ir papildomą įrangą tenka pirkti atskirai. Verta paminėti, kad palaikomas greitasis bei belaidis baterijos įkrovimas taip pat puiku. Testavimai rodo, kad baterija nuo nulio iki 100 proc. yra įkraunama per vieną valandą ir 15 minučių, o belaidžiu būdu – per 2 valandas ir 20 minučių. Nors tai yra praktiškai dvigubai ilgiau nei su įprastu įkrovikliu, bet kaip belaidžiam įkrovimui visai neblogas rezultatas. Telefone nėra įprastos 3,5 mm audio jungties, tad teks pasinaudoti pakuotėje esančiu adapteriu. Telefono išstumiamas dangtelis yra išties įdomus sprendimas ir prie jo greitai priprantama. Šis mechanizmas tvirtai bei kokybiškai pagamintas, tačiau reikia pabrėžti, kad dėl tokio kompanijos sprendimo pats telefonas truputi pastorėjo. Techninės specifikacijos šio telefono yra išties įspūdingos ir turbūt tik prie baterijos talpos – 3200 mAh – būtų galima prikibti. Bet Snapdragon 845 dirba išties gerai ir įjungus ekraną, baterijos užtenka 6-8 valandoms, o tai yra toks pats rezultatas, kaip Huawei Mate 20 Pro. Xiaomi kameros taip pat maloniai stebina – ypač gera priekinė kamera ir asmenukės atrodo nuostabiai, labai geras šviesos balansas. Galinė kamera darbuojasi puikiai, elektroninis vaizdo stabilizavimas ir 4K 60fps filmavimas, kurio net neturi Huawei Mate 20 Pro, niekad nepamaišo. Mi Mix 3 Antutu rezultas yra daugiau kaip 282 000, tad tai ypač galingas įrenginys. Programos veikia be jokių problemų, ekranas ryškus ir gerai vaizdas matomas iš bet kokio kampo. Ir nors man labai patinka manasis Huawei Mate 20 Pro, bet už tokius pinigus gauname išties labai gerą telefoną – Xiaomi Mi Mix 3.“ Šiame video detaliai palyginama kamerų kokybė tarp Huawei Mate 20 Pro ir Xiaomi Mi Mix 3.

4 balai. 2 apžvalgos:

  • BestDigitals.ru – „Mi Mix 3 vizualiai yra ganėtinai panašus į savo pirmataką Mi Mix 2S, tačiau naujasis telefonas kiek sunkesnis ir storesnis. Aišku, viskas dėl jo judančio dangtelio. Jį pastūmus, atsirakina telefonas ir galima naudotis priekine kamera. Tačiau laikui bėgant nusibosta tokiu būdu atrakinti telefoną ir vėl naudojuos pirštų atspaudų skaitytuvu, kuris veikia žaibiškai. Taip pat telefone yra AI mygtukas, tačiau jis daug naudos, nusipirkus kinišką telefono versiją, neduos. Ekranas tiesiog nuostabus - puikios spalvos, labai geras matymo kampas, tiesiog jokių priekaištų. Dėl tokio slankiojimo mechanizmo kompanija negalėjo įdėti talpesnės baterijos, tad turim 3200 mAh. Tai tikrai ne pats geriausias rezultatas, tačiau jos energijos naudojimas yra gana efektyvus – įjungus ekraną jos užtenka bent 6 valandoms. Tad įprastai naudojantis užteks visai dienai – o tai niekuo neišsikiria iš daugelio išmaniųjų telefonų. Youtube žiūrint 30 minučių netenkame maždaug 4-5 proc. energijos. Per pusvalandį įkrauname iki 51 proc. baterijos, o per valandą – 92 proc. Tad rezultatai yra išties geri. Belaidis įkrovimas žinoma dirba lėčiau – per puvalandį įkraunama iki 36 proc. Garsiakalbiai galėtų būti geresni, bet ir taip gana neblogi, o garsas per ausines yra išties geras. Dėl techninių dalykų išvis jokių priekaištų – Snapdragon 845, Adreno 630, daugybė RAM ir ROM pasirinkimo variantų. Bet koks žaidimas veikia be jokių trikdžių net ir esant aukščiausiems nustatymams. MIUI 10 dirba kokybiškai ir ja naudotis yra patogu. Kameros telefono labai geros – greitas fokusavimas, geras HDR darbas, kokybiškas vaizdas tiek dienos, tiek nakties metu, o asmenukės yra aukščiausios kokybės. Visi mobiliojo ryšio dažniai, tarp kurių yra ir 4G+, Bluetooth 5.0, WiFi, NFC ir taip toliau. Tad Mi Mix 3 išsiskiria puikiu ekranu, labai geru veikimu, turi vienas kokybiškiausių kamerų. Iš minusų būtų vidutiniška baterija, garsiakalbių norėtųsi geresnių, taip pat padidėjęs telefono svoris maan ne itin patinka. Tad rekomenduočiau, jei yra galimybė, šį telefoną pirmiausiai palaikyti rankose ir tada nuspręsti ar norite jį pirkti.”
  • TechTabletsPirmoje šio apžvalgininko apžvalgoje galite detaliai pamatyti, kaip yra išpakuojamas telefonas, kokios pirmosios mintys juo pasinaudojus. Na, o antroje apžvalgoje pateikiamos mintys pasinaudojus šiuo telefonu ilgesnį laiką. „Manau, kad Mi Mix 3 yra išties labai geras išmanusis telefonas. Dėl baterijos daugeliui kyla klausimų, bet telefonas efektyviai darbuojasi, tad jos tikrai užtenka ilgam. O ir palaikomas greitasis įkrovimas užtikrina, kad bateriją pilnai įkroviau per 1,5 valandos. Belaidis įkrovimas itin greitas - pilnai baterija įkraunama per 2 valandas, tad tai išties puikus rezultatas. Visgi, Xiaomi galėjo padirbėti kiek daugiau ir užtikrinti, kad garso bei filmuoja vaizdo kokybė būtų geresnė. Tačiau bendrai nuotraukų kokybė yra išties labai gera, pirštų atspaudų skaitytuvas dirba greitai, veido atpažinimas vyksta sklandžiai. Už tokią kainą tai yra geras telefonas, tačiau jei jums nelabai patinka toks slankiojantis telefonas ir nėra poreikio didesniam ekranui bei geresnės kokybės asmenukėms, tada nesuklysite pasirinkę ir Mi Mix 2S.”

3 balai. 0 apžvalgų

2 balai. 0 apžvalgų

1 balas. 0 apžvalgų

Viena detaliausių „Xiaomi Mi Mix 3“ apžvalgų:

Išsami techninė informacija apie „Xiaomi Mi Mix 3“:

Geriausias 11.11 išmaniojo telefono anonsas? Skelbiamos nuolaidos išskirtinio dizaino „Xiaomi Mi Mix 3“ telefonui su visiškai berėmiu ekranu, išstumiamu dangteliu, „Android 9.0“ ir daugybe kitokių naujovių („Xiaomi Mi Mix 3“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)

Speciali akcija ir sąlygos

Šie telefonai palaiko kinų ir anglų kalbas.

  • „Xiaomi Mi Mix 3“ 6 GB RAM + 128 GB ROM - 18% nuolaida - 497,22 eurai.
  • „Xiaomi Mi Mix 3“ 8 GB RAM + 128 GB ROM - 20% nuolaida - 523,86 eurai.
  • „Xiaomi Mi Mix 3“ 8 GB RAM + 256 GB ROM - 22% nuolaida586,01 eurai.

Norite pigiau? Geriausias metas „Xiaomi Mi Mix 2S“ telefonams:

Šie telefonai palaiko daugybę kalbų, tarp kurių yra ir lietuvių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(28)
(14)
(14)

Komentarai (1)