Unikalus pasiūlymas naujausios kartos išmaniajam telefonui su 128 GB atmintimi, 4150 mAh baterija ir berėmiu ekranu – dabar galima įsigyti vos už 80€ („Umidigi One Max“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Umidigi One Max“ – tai naujos kartos išmanusis telefonas, kuris daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl 6,3 colių įstrižainės 91,5% „screen to body“ santykį turinčio ekrano. Beje, šis išmanusis telefonas gali pasigirti belaidžiu baterijos įkrovimu, pilnaverčiu LTE palaikymu bet kurioje pasaulio šalyje bei „Android 8.1“ operacine sistema su lietuvių kalbos palaikymu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Umidigi One Max“ specifikacijos

  • Ekranas: 6,3 colių įstrižainės „In-Cell“ ekranas (1520 x 720, 271 PPI), 19:9 kraštinių santykis, 91,5% „screen to body“ santykis.
  • Procesorius: 8 branduolių centrinis procesorius „Helio P23“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM Mali G71 MP2“.
  • Atmintis: 4 GB RAM, 128 GB vidinė ROM duomenų atmintis. Micro SD kortelė iki 256 GB.
  • Kameros: galinė integruota dviguba kamera (12MP + 5MP, 6 lęšiai, dviguba LED blykstė), priekinė 16 MP (f/2.0, 5 lęšiai).
  • OS: originali „Android 8.1 Oreo“ platformos versija su lietuvių kalba.
  • Baterija: 4150 mAh talpos baterija, paliko belaidį įkrovimą (Qi).
  • Autorizacija: veido atpažinimo sistema, piršto antspaudų skaitytuvas.
  • Jungtys: USB C tipo jungtis, standartinis 3,5 mm ausinių lizdas.
  • Ryšiai: GPS, GLONASS, WiFi ir Bluetooth 4.1 ryšio moduliai, palaikomi visi 4G LTE dažniai Lietuvoje, 4G VoLTE palaikymas.
  • Jutikliai: akselerometras, giroskopas, artumo jutiklis, geomagnetinis jutiklis.
  • Korpusas: iš aliuminio pagamintas korpuso karkasas, priekis ir galas padengtas stiklu.
  • Išskirtinės savybės: pilnavertis LTE palaikymas Lietuvoje, belaidis baterijos įkrovimas, NFC ryšio modulis, „Android“ OS su lietuvių kalbos palaikymu.
  • Matmenys ir masė: 15,68 x 7,56 x 0,84 cm; 205 g.

„Umidigi One Max“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest“ – 159,82 €.
  • Kiekvieną dieną iki gruodžio 17 d. pirmieji penki užsakymai 11 val. Lietuvos laiku dabar yra priimami už 79,90 €.
  • AliExpress“ – 178,64 €.

Vietiniai Kinijos gamintojai ir toliau sparčiai vejasi geriausius išmaniųjų telefonų gamintojus. Pavyzdžiui, jeigu anksčiau išmaniųjų telefonų rinkoje pasirodžiusios naujienos kinų išmaniuosius telefonus geriausiu atveju pasiekdavo po pusmečio, tai dabar Kinijos bendrovės kartais įvairias naujoves netgi įdiegia greičiau už garsiausius gamintojus.

„Umidigi One Max“ yra vienas tų išmaniųjų telefonų, kuris daugelį pirkėjų žavi dėl 91,5% „screen to body“ santykį turinčio 6,3 colių įstrižainės ekrano. Be to, „Umidigi One Max“ piršto antspaudų skaitytuvas yra integruotas išmaniojo telefono šoninėje dalyje, kas šiuo atveju leidžia sukurti kur kas solidesnį dizainą. Tai pasiekti šiuo metu yra sudėtinga net ir tokiems gamintojams, kaip „Samsung“ ar „Huawei“.

Šis naujos kartos kinų išmanusis telefonas daugelį garsių gamintojų nurungia dar ir dėl to, nes pirkėjui siūlo net 4150 mAh talpos bateriją. Gamintojas tvirtina, kad „Umidigi One Max“ be papildomos įkrovos gali veikti apie dvi dienas. Prie efektyvaus baterijos resursų naudojimo, žinoma, ženkliai prisideda išmaniajame telefone įdiegta originali „Android 8.1“ operacinė sistema.

Įdomu ir tai, kad „Umidigi One Max“ integruota baterija palaiko unikalią PE+ technologiją (18 W), kurios pagalba išmaniojo telefono bateriją nuo 0% iki 80% galima įkrauti vos per 80 minučių. Tuo tarpu tie pirkėjai, kurie vertina belaidžio baterijos įkrovimo privalumus taip pat liks patenkinti, nes „Umidigi One Max“ čia gali pasiūlyti net 15 W belaidį Qi standarto baterijos įkrovimą.

„Umidigi One Max“ net ir itin išrankius pirkėjus maloniai nustebins dėl tos priežasties, nes iš karto atkeliauja su 128 GB talpos vidine ROM atmintimi, tačiau vis tiek sugeba išlaikyti itin konkurencingą kainą rinkoje. Tokia konfigūracija kol kas yra gana unikali, nes paprastai 128 GB ROM atmintis ženkliai įtakoja bendrą išmaniojo telefono kainą. Įdomu, kad šią atmintį papildomai dar galima plėsti 256 GB naudojant Micro SD kortelę.

Galiausiai reikia įvertinti ir tai, kad šis išmanusis telefonas gali pasigirti pilnaverčiu 4G LTE palaikymu bet kurioje pasaulio šalyje. Negana to, kad „Umidigi One Max“ lygiagrečiai leidžia naudoti net dvi 4G SIM korteles, šis išmanusis telefonas dar palaiko ir 4G VoLTE techninį sprendimą. Pastarąja technologija šiuo metu Lietuvoje galima naudotis „Telia“ judriojo ryšio tinkle.

„Umidigi One Max“ šiuo metu Kinijos rinkoje yra vienas iš tų išmaniųjų telefonų, kuriam ekonominės klasės segmente surasti tinkamą konkurentą sunku. Jeigu esate vienas iš tų pirkėjų, kuris teigiamai vertina „Umidigi One Max“ dizainą, tačiau ieško išmaniojo telefono su geresniu centriniu procesoriumi, tuomet rekomenduojame pasidomėti „Xiaomi Mi 8“. Atitinkamai „Xiaomi Mi 8“ pasiūlys ir dar geresnės raiškos ekraną, tačiau už šiuo privalumus turėsite mokėti nuo 355€ -  bene dvigubai daugiau nei už „Umidigi One Max“ išmanųjį telefoną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(13)
(-4)

Komentarai ()