Vienas telefonas, du ekranai, trys kameros: štai kokį anonsą skelbia kinai su „Vivo NEX Dual Display Edition“ (Video)  ()

Kinijoje oficialiai pristatytas išmanusis telefonas „Vivo NEX Dual Display Edition“. Naujiena turi į pirmąjį „Vivo NEX“ panašų dizainą, tačiau pats prietaisas gavo keletą esminių skirtumų. „Normalus“ NEX pasiūlė išslenkantį priekinės kameros modulį, o naujas produktas visiškai atsisakė šio sprendimo. Gamintojas perėmė „Nubia X“ įgyvendintą idėją ir atsikratė asmenukių modulio antro ekrano dėka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Vivo NEX Dual Display Edition“ išvaizda sukurta pagal formulę „vienas žiedas, du ekranai ir trys fotoaparatai“.

Galinėje pusėje kinų inžinieriai įtaisė Super AMOLED ekraną su 5,49 colių įstrižaine, 16:9 kraštinių santykiu ir 1920 x 1080 pikselių skiriamąja.

„Vivo“ mano, kad antrasis ekranas bus naudingas kaip papildoma žaidimų jutiklinė juosta ir kuriant asmenukes.

Čia taip pat yra „mėnulio žiedas“, kuris ne tik suteikia naujienai originalumą ir individualumą, bet ir tarnauja kaip pranešimų indikatorius. Be to, jis veikia kaip švelni blykstė asmenukiu fotografavimui prasto apšvietimo sąlygomis, mirksi pagal muzikos ritmą ir gali atkurti įvairius šviesos efektus, priklausomai nuo nurodytų naudojimo scenarijų.

Beveik visą priekinio paviršiaus plotą dengia 6,39 colių AMOLED ekranas su 2340×1080 taškų raiška, o jame integruoto pirštų atspaudų skaitytuvo atrakinimo greitis siekia 0,29 s.

Išmanusis telefonas naudoja platformą „Snapdragon 845“ kartu su 10 GB RAM, o failams atminties skirta 128 GB. Prietaiso matmenys yra 157,18 x 75,36 x 8,09 mm.

Pagrindinė kamera sudaryta iš trijų jutiklių, iš kurių pagrindinis yra 12 megapikselių su f/1,79 diafragma ir optiniu vaizdo stabilizavimu, antrasis – 2 MPx su f/1,8 diafragma, o trečiasis vadinamas stereofoniniu 3D TOF moduliu, kuris taip pat atsakingas už atrakinimo pagal veidą sistemą ir bekontaktinius mokėjimus.

Naujiena taip pat siūlo 3500 mAh bateriją su 22,5 W greitu įkrovimu, USB Type-C 3.0 jungtį, įmontuotą Hi-Fi garso lustą AK-477A ir operacinę sistemą „Android 9.0 Pie“ su firmine sąsaja „Funtouch OS 4.5“.

Kinijoje flagmanas bus parduodamas nuo gruodžio 29 d. už maždaug 723 JAV dolerių kainą, o vėliau pasieks ir kitas šalis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()