„Google Pixel 3 XL“ įspūdžiai - kaip privalumai tampa trūkumais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Atk 2018-12-29 23:24
Naudoju Leeco x522. Aš jį ne kartą persiųvau. Įrašiau TPRW ar kaip ten... Nurootinau. Pašalinau daug visokių programų, kurios procesorių ir RAM eda. Pakankamai geras, greitas, kamera gera, tik norėtųsi, kad akumuliatorius ilgiau laikytų ir ram būtų bent 4 GB, nes kitaip, kai daug naršyklėje puslapių atidaryta, paskui perkrauti pradeda puslapius, kai į juos grįžti ir žaidimas gali nepasileisti tada. Na ir šeip greičiau turėtų veikti, mažiau lagų, jei būtų daugiau ram, nes nereikia kiekviena karta uždarynėti programas, kai ram trūksta, o paskui jas iš naujo atidarinėti ir uždarinėti, kitas, kai atidarai, tas, kurios buvo uždarytos dėl ram trūkūmo. Bet Telefonas turi pakankamai greitą procesorių ir SSD sakykim ir dėl to, jis vis tiek pakankamai greitai viska užkrauna iš SSD ir uždarytas programas. Bet dar trečioje vietoje vistiek norėtųsi greitesnio procesių, nes kartais yra toks uždelsimas, jei operoj atidarau naują kortelę tarsi arba paspaudžiu mygtuką, kad parodytų visus atidarytus puslapius. Todėl pirmoje vietoję, reiktų kad laigiau laikytų akumuliatorius, antroje, kad būtų daugiau ram ir trečioje, kad būtų greitesnis procesiorius. Ten svarbus, kad vienas branduolys būtų greitas, kiti gali būti netokie greiti. Gal net procesoriaus greitumas svarbiau nei RAM, bet čia žiurint kiek greitesnis procesorius, jei 50 procentų, tai geriau gal 4 GB ram būtų.
Berserkas 2018-12-30 01:57
Aš naudoju OnePlus 3t ir vis tiek norisi geresnio tlf. Kalbant apie galingumą tai pilnai užtenka, greitas ir pnš tačiau dabar pamačiau, kad man svarbiau yra kiti dalykai nei tik greitas procesorius. Ko būtent OnePlus'e trūksta tai atminties. 64GB man tikrai per mažai, kažką rimčiau parsisiuntus jau atminties trūksta. Atminties kortelė nesideda. Sekančiame telefone norėtųsi bent 128GB+256GB atminties kortele. Mat telefonai turintys 256gb paprastai būna daug brangesni ir turi papildomai daugiau ramų kurio didesnis kiekis prasmės neturi. Aš kasdieną naudojantis neviršijų 4GB RAM, o tik specialiai renderinant video galima pasiekti limitą ir tai 4k raiška, taip per tlf xddddd ir dar naudojant daugybe programėlių, žaidimų bandant pasiekti tą limitą. Tai pat man 5.5 colio ekranas per mažas, aišku, kad dabartiniai be rėmiai telefonai turi didesnius ekranus labai panašiame dydyje. Su labai siaurais rėmais 6.4-6.5 colio ekranas kaip ir minimum, taip pat Amoled ekranas. Tai bent jau 18w krovimas, pakankamai nemaža baterija lyginant su telefono ekrano dydžiu. Dauguma 6-6.5 colio turi mažesne baterija nei 4000 mAh. Atrakinimas ekrane nesvarbu, prasmės nėra, nuotraukos kokybė taip pat nėra per ne lyg svarbu, aišku, kad nebūtų kaip 100 dolerio telefono. Minimum 6GB RAM, Lusto performance bent jau kaip SD 710-855. Na, aš jau nusižiūrėjęs į tlf kuris man būtų tinkamiausias. Tai Huawei Honor Note 10. Aišku lustas praeitų metų tačiau jis panašus į SD845 ko pilnai man užteks. Mat niekas nepasiūlo gero su bent 6.5 colio ekranu, o jeigu pasiūlo tai arba baterija maža (tie patys su išslenkiamiomis selfie kameromis). Na, nebent nori pirkti Huawei Mate 20 kuris ir tai naudoja IPS panele, tuomet lieka Mate 20 X tačiau jis kainuoja 800 eur ir jau po 2m. bus problemos dėl baterijos tarnavimo laiko. Taip pat reikia paminėti jog ši kaina be mokesčių. Tiek mokėti man už telefoną per daug jeigu per pusę kainuojantis man pasiūlo visko lygiai tiek pat, su didesnę bateriją tik prarandant kameros kokybe kuri ir tai man beveik nesvarbi. Įdomu kiek dažnai dauguma fotografuojasi. Nepradėsiu aiškinti, kad ten tokie kokius nusiperka, o naudotis nesugeba, nei išnaudoja bent pusę funkcijų tačiau visados taip buvo ir daugumai tai daugiau kaip pasirodymas draugams ką nusipirkau.
jovita.pikauskytė 2018-12-31 12:28
Naudojuosi senuku Lenovo Vibe S1, skirtu Kinijos ir Rusijos rinkai. Turiu jį 2 metus, veikia itin stabiliai - net operacinės sistemos resetinti neteko. Tiesa, fotografuoja jis siaubingai (bet man ir nereikia, su savimi beveik visada tampausi gana rimtą Canon fotoaparatą). Bet tikriausiai reiks pradėti dairytis naujo telefono - baterija silpsta, laiko nepilnai 2 paras (anksčiau kraudavau kartą ar du per savaitę), baterijų kainos nuo 10 dolerių, bet viskas klijuota krūvon, velniškai tingiu terliotis...