Kinijos turgelio stebuklai: išparduodama retro žaidimų konsolė - 400 klasikinių žaidimų, 3 colių ekranas, 600 mAh baterija, galimybė prijungti prie televizoriaus ir valandų valandos nepamirštamų įspūdžių (FC280 kaina, Specifikacijos, Video)  (2)

FC280 - tai klasikinių žaidimų konsolė, kurią galima prijungti prie televizoriaus ar projektoriaus. Prie šios konsolės galima prijungti ausines ar papildomą pultelį. Joje - net 400 žaidimų, todėl šis įrenginys neturėtų pabosti. Geriausia tai, kad FC280 konsolę visada galima pasiimti su savimi, nes pats įrenginys yra labai kompaktiškas ir turi 600 mAh bateriją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: FC280 specifikacijos

  • Tipas: mobili žaidimų konsolė.
  • Atmintis: 400 iš anksto įrašytų žaidimų, daugiau instaliuoti neįmanoma.
  • Baterija: 600 mAh, įkraunama išėmus iš konsolės.
  • Ekranas: spalvotas 3 colių TFT.
  • Išskirtinės savybės: 3,5 mm AUDIO lizdas, galimybė prijungti televizorių ir papildomą pultelį,
  • Išmatavimai ir svoris: 11,5 x 8x 2 cm, 108 gramai.

FC280 kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest“ - €13,35.
  • 18 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

FC280 – tai mobili žaidimų konsolė. Šis įrenginys yra sukurtas tam, kad sužadintų nostalgiškus prisiminimus. Tai nėra moderniausiomis technologijomis praturtintas žaidimų kompiuteris – tai tik paprastas klasikinių žaidimų įrenginys. O tų žaidimų tikrai nepritrūks.

FC280 viduje – net 400 žaidimų, todėl ši konsolė neturėtų greitai nusibosti. Papildomų žaidimų įrašyti neįmanoma, tačiau jų neturėtų pritrūkti. Konsolėje rasite ir klasikinių šaudyklių, ir įvairių galvosūkių žaidimų. Žaisti galėsite kelias valandas, nes FC280 turi 600 mAh bateriją, kuri yra įkraunama išimta.

Tačiau neprivalote šiais žaidimais mėgautis vieni. FC280 galima prijungti prie televizoriaus ar projektoriaus, o prie konsolės galima prijungti ir papildomą pultelį. Taip žaidimą galėsite žaisti dviese. Didelis ekranas, žinoma, yra didelis privalumas, tačiau daugeliui retro žaidimų visiškai pakaks ir įmontuoto spalvoto 3 colių TFT.

Jei žaisti namie nusibos, FC280 visada galima pasiimti su savimi. Ši konsolė yra labai kompaktiška ir lengvai telpa kišenėje. Jos svoris – vos 108 gramai, todėl net nepajusite, kad ją turite.

Siūlomi keturios FC280 konsolės spalvos. Korpusas yra pagamintas iš plastiko, tačiau tai tokiems įrenginiams yra visiškai įprasta. Nors FC280 turi garsiakalbį, nesijaudinkite, kad sukelsite nepatogumų aplinkiniams - FC280 turi ir tradicinį ausinių lizdą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(4)
(6)

Komentarai (2)