Kinijos turgelio stebuklai: su 56% nuolaida išparduodama netradicinė belaidžio įkrovimo stotelė - atskiras stovas su 3 lizdais ir net naktinio apšvietimo LED lemputė  (1)

Ši „Brelong“ išmaniųjų įrenginių įkrovimo stotelė turi tris kištukus („Micro USB“, „USB Type C“ ir „Lightning“) bei vieną belaidžio įkrovimo padėklą. Taigi, ji gali įkrauti praktiškai visus šiuo metu rinkoje esančius išmaniuosius telefonus. Pati stotelė atrodo paprastai, tačiau kartu moderniai ir stilingai, o įkraunami telefonai yra laikomi patogiu kampu. Beje, šalia viso to yra ir grybo formos naktinė lempelė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Tipas: universali įkrovimo stotelė išmaniesiems telefonams.
  • Suderinamumas: belaidžio įkrovimo stotelė, „Micro USB“, „USB Type C“ ir „Lightning“ kištukai.
  • Įeinanti įtampa: 5 V, naudojamas universalus USB laidas.
  • Apsaugos: apsauga nuo perkrovimo.
  • Papildomos funkcijos: grybo formos 120 lm naktinė lempelė.
  • Korpusas: modernus dizainas, lengvas plastiko korpusas, puikiai dera ant bet kokio darbo stalo.
  • Išmatavimai ir svoris: 23  x 5,75 x 9cm, 176 gramai.

Kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest“ – €26,70
  • 56 % nuolaida, pristatymas į Lietuvą - €1,41.

Tai – „BRELONG Multifunctional Cute Phone Holder Wireless Charger Night Light“ universali išmaniųjų telefonų įkrovimo stotelė. Kartu tai – ir darbo stalo ar miegamojo spintelės puošmena. Šis įrenginys turi balto plastiko korpusą, kuriame sumontuota ir grybo formos naktinė lempelė. Ji šviečia labai blausiai – šio šviestuvo ryškumas siekia tik 120 liumenų. Tačiau tai yra akiai maloni dekoracija, kuri suteiks šiek tiek komforto tiems, kurie tamsoje jaučiasi nejaukiai.

„Brelong“ įkroviklis tinka įvairiems įrenginiams. Jis turi „Micro USB“, „USB Type C“ ir „Lightning“ kištukus. Taigi, tinka daugeliui išmaniųjų telefonų, nepriklausomai nuo jų amžiaus ir gamintojo. Dar daugiau – tarp grybo formos šviestuvo ir korpuso su kištukais įrengtas ir belaidžio įkrovimo padėklas. Jei jūsų telefonas turi šią funkciją, jo įkrovimas prasidės vos tik padėsite jį ant šio „Brelong“ įkroviklio.

Pats įkroviklis naudoja įprastą USB laidą. Taigi, galima sakyti, kad tai – šakotuvas, kuris vieną USB paverčia keturiais skirtingais įkrovikliais. Šviestuvą galima įjungti ir išjungti atskirai – jei jums jo nereikia, neprivalote jo naudoti.

Tai yra daugiafunkcinis įrenginys, kuris pravers ir miegamajame, ir darbo kambaryje. Įkraunami telefonai yra laikomi patogiu kampu, todėl jie visada išlieka akiratyje. Tai leidžia stebėti ateinančias žinutes, per daug nenuleidžiant akių nuo pagrindinio darbo.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai (1)