Lietuviai turtėja? Ką rodo išankstiniai „Samsung Galaxy S10“ užsakymai  (2)

Nors Lietuvos mobiliojo ryšio operatoriai neskelbia tikslių skaičių, parodančių išmaniųjų telefonų išankstinių užsakymų apimtis, tačiau iš jų skelbiamos informacijos galima susidaryti įspūdį, kad lietuviai turtėja: brangių, apie tūkstantį eurų kainuojančių telefonų norinčių klientų kiekis didėja, be to, žmonės vis dažniau linkę rinktis įrenginius su didesniu atminties kiekiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Štai „Tele2“ skelbia, kad išankstinių užsakymų kiekis net 50 proc. viršijo prognozes, „Bitės“ atstovas teigia, kad jų užsakyta net dukart daugiau, nei prieš metus – „Galaxy S9“ serijos įrenginių.

„Jubiliejiniai „Samsung“ išmanieji buvo viena labiausiai rinkoje laukiamų naujienų, todėl nenustebome, kad vos pradėję išankstinę registraciją sulaukėme šimtų užsakymų. Džiugu, kad šie klientai jau pirmadienį galės mėgautis naujaisiais flagmanais“, – pranešime spaudai cituojamas Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

„Telefonų „Galaxy S10“ startas „Bitėje“ buvo itin sėkmingas, iš anksto užsakytus telefonus skaičiuojame šimtais. Jų užsakyta maždaug dvigubai daugiau nei išankstinės „Galaxy S9“ prekybos metu. Maždaug du trečdalius užsakytų telefonų sudarė didieji „S10+“ modeliai“, – tvirtino „Bitės“ paslaugų privatiems klientams vadovas Paulius Černiauskas.

„Aiški tendencija – auga talpos poreikis. Beveik penktadalis telefonų yra su 512 GB arba 1 TB atminties talpa. Aišku, ir pačios mažiausios talpos telefonas (128 GB) jau savaime yra didelis“, – teigė „Telia“ telefonų kategorijos vadovas Justas Matulevičius.

„Tele2“ išankstinės registracijos duomenys rodo, kad šios įmonės klientai dažniausiai rinkosi 6,4 colio įsitrižainės ekraną turintį „Galaxy S10+“. Šį išmanųjį įsigijo beveik 60 proc. iš anksto besiregistravusių klientų. Antroje vietoje liko flagmanas „Galaxy S10“ – jį rinkosi 39 proc. klientų. Telefonus su 512 GB talpos atmintine taip pat pasirinko beveik penktadalis šios įmonės klientų.

„Tele2“ klientai dažniausiai rinkosi juodos spalvos išmaniųjų modelius – tokius užsisakė daugiau nei pusė jų. Antroje vietoje liko baltos spalvos korpuso telefonai, tačiau nuo jų visai nedaug atsiliko žalios spalvos variantai.

Iš anksto užsisakę „Galaxy S10“ arba „Galaxy S10+“ telefoną dovanų iš „Samsung“ gaus ir naująsias „Galaxy Buds“ ausines. Prie ausinių visi ryšio operatoriai pateiks ir savo dovaną. Štai „Bitė Lietuva“ bet kurį naujosios serijos įrenginį užsisakiusiam klientui suteiks neribotų duomenų planą pusmečiui, „Tele2“ dovana – 100 GB duomenų, kuriuos galima išnaudoti per 90 dienų, o „Telia Lietuva“ telefonus užsakiusiems klientams dovanos metų trukmės draudimą naujiesiems įrenginiams.

Įrenginiai juos užsisakiusiems klientams tiesiai į namus ar darbo vietas pristatomi nuo kovo 4 dienos. Prekybos vietose juos įsigyti bus galima nuo penktadienio, kovo 8-osios.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(7)
(-2)

Komentarai (2)