„Microsoft“ išleido naują „Skype“ versiją: kas naujo?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gediminas Jurgaitis 2019-03-21 17:29
Kam įdomu... skype mirė kai tik buvo nupirktas mikrosofto.
Kyborg 2019-03-21 20:04
O paieškai turbūt reikėtų naudot yandex, el. paštui mail.ru ir visiškai apsaugai būtinai įsidiegti Kaspersky?
Eič 2019-03-21 22:33
Rusofobija truputį? Kuom Yandex blogiau nei Google? Duomenų rinkimas tokiu pat lygmeniu. Ar gmailas yra geresnis nei mail.ru? Bijai kad tavo duomenis Rusijos pareigūnams perduos vos paprašius? Google irgi išskies kojas vos kokiems fedams užkalbinus ją. Microsoftas, Facebookas, Yahoo... - tas pats š. kitoje saujoje. Na.. dėl kaspersky nesiginčysiu.. Shifty reikalas.
Kyborg 2019-03-21 23:04
O tamsta rusofilas? Nemanai, kad vis dėl to yra skirtumas kas tuos duomenis renka? Savo mašiną paskolintum draugui? O recidyvistui? Tas pats ir su duomenimis, yra didelis skirtumas kas tuos duomenis kaupia ir kokiu tikslu gali būt panaudota. Ir tai gali būt panaudota netiesiogiai prieš tave, o tiesiog iš gautų duomenų darant analizę kuo labiausiai tarkim lietuviai domisi, į kokias naujienas labiausiai reaguoja. Ir atlikus tokių duomenų analizę atitinkamai galima kurt strategiją informaciniams karams. O informacinis karas jau senokai vyksta.
Atavar 2019-03-22 00:37
Dėja, alternatyvos vis dar nėra lyginant video callsų kokybę.
salemas5 2019-03-22 01:35
Idk su seima jei reik per akis viberio, geiminimui discordas. Kas is vis skype benaudoja o_O
Paprastas_zmogus 2019-03-22 06:30
Taip tik kompiuterastai galvoja. Iš tikrųjų Skype mirė, kai išpopuliarėjo išmanūs telefonai bei socialiniai tinklai, kurie sugeba atlikti tas pačias funkcijas (ir daugiau) kaip Skype. Microsoft toliau dirba su Skype, iš tikrųjų bando tobulinti, bet tiesiog jau niekam nebeįdomu.
amas 2019-03-22 12:41
Ble ant telikų nėr, kas čia per bybienė, android telikas, o skype negaliu naudot. Eina jie na**ui. Likę nuo seniai, bet nebeatsiras naujesniuose prietaisuose.
Eič 2019-03-22 13:23
Kodėl manai, kad visos tos surinktos informacijos apie lietuvius JAV nenaudoja jau tame egzistuojančiame informaciniame kare? Pagooglini žodį "Russia" - vien karas, įsilaužimai, cenzūra... Pagooolini "USA" - Florida man, sportas, net technologijų naujienų yra Padarai tą patį iš yandex.ru: Parašęs "Rusija" - sportas, finansai, pristatytas naujas SUV, net Microsofto naujienų kažkodėl yra. Parašęs "USA" - biški sporto, tada jau truputį karo naujienų, tai, kaip FB nesaugo slaptažodžių, rasizmas.... Kuo naudojiesi - tuo ir plauna smegenis. Tarp kitko, pats esu užkietėjęs rusofobas. Tiesiog nemanau, kad reikėtų aklai tikėti, kad kuri nors pusė yra vien blogis, kitoj vien gėlės. Dar patiko ta draugo ir recidyvisto analogija. Pasyviai parodei, jog JAV laikai draugu, Rusija - labai neigiamu reikalu. Kažin ar JAV nenorėtų, kad tu taip galvotum? Iš šito savo trumpo eksperimento man gal net yandexas patiko labiau. Naujienos apie USA nebuvo tiek neigiamos, kiek per Google apie kitą pusę. Į abi puses nėra tiek daug negatyvo. Tai Yandexas gal net pozityviau nuteiktų dienai Reikės daugiau paeksperimentuot.
HardAxe 2019-03-22 13:26
bando tubūlinti... bet tik under windows. multiplatform/multidevice palaikymas bei neveikai dideli reikalavimai kaip čatinimo programėlei ją nužudė.
nzn 2019-03-27 09:57
Skype mirė kai uždėjo ribojjimą failų persiuntimui iki 100MB.
ArturasArturas 2019-03-27 11:34
MS dabar labiau orentuojasi i Skype For Business. Daiktas skirtas konferencijom, gan patogus daugeliu apsektu(bet mokamas...), nesakau, kad nera nieko geriau, bet naudojam darbe (kadangi gauname nemokamai ), visai nieko. Paprasta skype irgi naudojam darbe, failu apsikeitimam, bendras instant chatas, skirtingu skyriu/darbu grupes ir t.t. Ne darbo reikalais praktiskai nebenaudoju. O iki 100MB apribijo, kad naudotu one drive share'us ir del to kad nebenaudojamas tiesioginis failu dalinimasisi klientas <-> klientas, dabar klientas <-> serveris <-> klientas. Is vienos puses pliusas, kad failu persiuntimui kitas useris nebeturi buti online, is kitos...