Už tokią kainą tai tiesiog galingiausias TV priedėlis tarp visų konkurentų? „Beelink GT-King“ su įspūdingu procesoriumi, kompiuteriniais žaidimais, „Android 9.0“, 4K raiška net prie 60 kadrų per sekundę ir išmaniuoju pulteliu (Video)  ()

Gamintojo teigimu „Beelink GT-King“ yra galingiausias išmanusis TV priedėlis savo kainos kategorijoje. Bet ką tai reiškia? Kuo iš tiesų „Beelink GT-King“ yra išskirtinis?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina

  • Gearbest€108,29.
  • 1 dienos akcija su pačia mažiausia kaina iki šiol
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas

„Beelink GT-King“ - tai išmanusis TV priedėlis su kaukolės logotipu ant korpuso - jį atpažinti tikrai lengva. Jis naudoja „Android 9.0“ operacinę sistemą, kuri leidžia naršyti internete, naudoti įvairias programėles ir, žinoma, vaizdo transliacijų paslaugas „Youtube“, „Netflix“, „Amazon Prime“ ir taip toliau. Trumpai tariant, šis priedėlis jūsų televizorių pavers išties išmaniu.

Tačiau išmanumą žada visi tokio tipo priedėliai, kuo „Beelink GT-King“ toks išskirtinis? Pažvelkime į jo vidų.

Čia surasime šešių branduolių „Amlogic S922X“ procesorių (keturių branduolių „ARM Cortex-A73“ + dviejų branduolių „ARM Cortex-A53“). Šis procesorius užtikrins itin spartų priedėlio darbą. Šalia jo yra ir 4 GB darbinę atmintį bei 64 GB diską įvairiems failams. Tačiau, žinoma, grafikos plokštė taip pat yra nepaprastai svarbi - „Beelink GT-King“ naudoja „ARM Mali-G52 MP6“ (846 MHz), kuri leis žaisti ir populiarius žaidimus.

Visa tai lėmė, kad „Beelink GT-King“ pasižymi įspūdingais parametrais. Šis priedėlis pasiekia 4K raišką, net kai vaizdo įrašo greitis siekia 60 kadrų per sekundę. Gamintojo teigimu, „Beelink GT-King“ leidžia žaisti ir tokius kompiuterinius žaidimus kaip populiarusis PUBG.

„Beelink GT-King“ taip pat turi „Bluetooth 4.1“ modulį bei 2,4 + 5,8 GHz „Wi-Fi“ anteną. Tai užtikrina stabilų ryšį su namų bevielio interneto tinklų bei bet kokiais priedais, kokius tik pasirinksite (tai gali būti belaidė pelė, klaviatūra ar panašūs įrenginiai). Žinoma „Beelink GT-King“ valdysite pridedamu pulteliu.

„Beelink GT-King“ pultelis taip pat nėra toks jau paprastas. Aišku, jis turi mygtukus ir naudoja porą AAA standarto baterijų. Tačiau geriausia tai, kad jis taip pat turi ir mikrofoną - šis priedėlis paklūsta balso komandoms. Pultelyje taip pat yra ir giroskopas, kuris fiksuoja įrenginio judesius. Tai leidžia šį pultelį naudoti taip žymeklį ar belaidė pelę.

„Beelink GT-King“ yra lengvai integruojamas į pramogų sistemas. Jis turi tris USB lizdus, AUDIO jungtį, taip pat HDMI lizdą.

Taigi, gamintojo teiginiai, kad „Beelink GT-King“ yra galingiausias savo kainos kategorijoje, turi pagrindo. Šiuo metu Gearbest.com portale „Beelink GT-King“ išmaniajam priedėliui taikoma labai gera nuolaida ir jis kainuoja vos €108,29. Į Lietuvą jis siunčiamas nemokamai.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(8)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: