Nuolaidų kuponas ir mažiausia kaina naujos kartos TV priedėliui „MECOOL KM9 Pro“ - išmanusis TV priedėlis su „Android 9.0“, „Google“ sertifikatu, 4K raiška, valdymu balsu ir dabar labai gera kaina (Video)  ()

„MECOOL KM9 PRO“ - tai naujas išmanusis TV priedėlis su „Android 9.0“. Šis prietaisas bet kurį televizorių gali paversti išmaniu. Jį prijungę galėsite tiesiai televizoriaus ekrane žiūrėti „Youtube“ įrašus, „Netflix“ filmus, naudotis „Google Play Store“ ir kitomis programomis. O dabar šiam įrenginiui dar taikoma ir solidi nuolaida. Štai 5 priežastys, kodėl „MECOOL KM9 Pro“ iš karto pritraukia dėmesį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Itin gera „MECOOL KM9“  kaina

„MECOOL KM9“ ir šiaip nėra brangus įrenginys, tačiau dabar jam taikomos ypatingai dosnios nuolaidos:

  • Gearbest.com - €35,88 su nuolaidos kuponu GBCNKM9C01
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Tai mažiausia kaina iki šiol.

2. Šioje kainų grupėje labai geros techninės savybės

„MECOOL KM9 Pro“ turi 2 GB RAM ir 16 GB ROM atmintį. To pakaks pagrindinėms programoms. Priedėlis naudoja atnaujintą „Amlogic S905X2“. Jis be problemų gali rodyti ir 4K raiškos įrašus.

„MECOOL KM9 Pro“ korpuse - po vieną USB 2.0 ir USB 3.0 lizdą, atminties kortelės lizdas, HDTV lizdas. Pultelis yra gana paprastas, tačiau turi ir valdymo balsu funkciją.

3. Patvirtintas „Google“ sertifikatas

„MECOOL KM9 Pro“ naudoja „Android 9.0 Pie“ sistemą. Įrenginys palaiko įprastas programėles, taip pat „Google Home“ ir „Chromecast“. 

„Google“ sertifikavimas patvirtina, kad „MECOOL KM9 Pro“ turi pilnavertį suderinamumą su „Google Cast“ techniniu sprendimu. Šios technologijos pagalba galima lengvai perduoti įvairaus tipo skaitmeninį turinį iš išmaniojo telefono, kompiuterio ar planšeto į TV priedėlį vos kelių mygtukų paspaudimu.

Taigi, šiuo atveju už tą pačią kainą tarsi pavyksta įsigyti du įrenginius. Trumpai tariant, „MECOOL KM3“ – tai TV priedėlis, kuris taip pat atstoja ir „Google Chromecast“ adapterį.

4. Jūsų telefonas didesniame ekrane

„Google Cast“ leidžia išmaniojo telefono rodomą vaizdą perkelti į televizoriaus ekraną. Tai reiškia, kad mobiliuosius žaidimus žaisite didesniame ekrane, o vaizdo įrašus galėsite greitai permesti iš telefono ekrano į televizorių. Tai - puiki integracijos funkcija, kuri sujungia skirtingus prietaisus ir praplečia ne tik televizoriaus, bet ir telefono ribas.

5. „MECOOL KM9 Pro“ yra puikiai vertinamas pirkėjų

Gearbest.com portale „MECOOL KM9 Pro“ kol kas surinko tik 8 įvertinimus, tačiau visi jie yra maksimalūs. Pirkėjai giria greitą įrengimą, sklandžiai veikiančią operacinę sistemą, prieinamų programėlių gausą, 4K raišką ir patogų pultelį. „MECOOL KM9 Pro“ yra gana paprastas išmanusis TV priedėlis, kuris siūlo „Android 9.0“ ir „Google“ sertifikato suteikiamas funkcijas, todėl jis yra paprastas naudoti, funkcionalus ir greitas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: