Nutekėjo oficialios „Samsung Galaxy Note 10(+)“ vizualizacijos  (2)

„Samsung“ ruošiasi „Galaxy Note 10(+)“ telefonų flagmanų išleidimui, renginys yra suplanuotas rugpjūčio 7 dieną. Iki tol dar tikrai nemažai laiko, bet jau galime pasižiūrėti į oficialias vizualizacijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Abu „Samsung Galaxy Note 10(+)“ telefonai pavaizduoti dviejų spalvų. Viena versija turi tamsią nugarėlę su kiek besikeičiančia spalva, o kitos versijos nugarėlė yra labai spalvinga su besikeičiančiomis keliomis spalvomis.

Telefonų priekyje yra apvali išpjova kamerai, jos būtų sunku nepastebėti. Ekrano rėmeliai atrodo dar siauresni nei turėjo pirmtakas, „Note 9“. Po ekranu turi būti ir pirštų atspaudų skaitytuvas, nes jo ant nugarėlės nėra.

„Samsung Galaxy Note 10“ turi gauti 6.3 colių ekraną, o „Galaxy Note 10+“ turės kiek didesnį 6.7 colių ekraną. Rezoliucija kol kas nežinoma, bet tai greičiausiai bus AMOLED tipo ekranai.

Ant nugarėlės matome trijų kamerų bloką, o „Galaxy Note 10+“ versija dar turi ir ToF jutiklį. Tai bene vienintelis skirtumas, pagal kurį galime atskirti šiuos telefonus vizualizacijose. Prie telefonų dar bus pridedamas rašiklis ekranui.

Spėjama, kad „Samsung Galaxy Note 10+“ gali kainuoti arti 2000 €, kas net nelabai skaičiuojantiems pinigus gali pasirodyti kiek per daug. Abu telefonai gaus ir 5G versijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(11)
(4)
(7)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: