Bandoma įdomi „Windows 10“ naujovė: „Android“ skambučiai kompiuteryje  (14)

„Windows 10“ programėlė „Your Phone“ išmoko dirbti ne tik su žinutėmis, bet ir skambučiais. Tiesa, ne standartinėje operacinės sistemos versijoje, o bandomojoje „Insider Preview“, kuri prieinama tik „Fast Ring“ bandytojų kategorijai, rašo engadget.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kad tokia funkcija veiktų, jums reikės telefono su ne senesne nei „Android 7.0 Nougat“ operacinės sistemos versija (ir pats telefonas nebūtinai turi būti pagamintas „Samsung“), o kompiuteris turi turėti gebėjimą susijungti „Bluetooth“ ryšiu. Bet tai – iš esmės vienintelės labiau techninės detalės, kurias reikia žinoti vartotojui. Visa kita yra labai paprasta.

Pradėti skambutį galite telefono programėlėje susiradę dominantį kontaktą ar surinkę numerį kompiuterio ekrane matomoje telefono klaviatūroje. Jeigu darbo metu nenorite priimti skambučio, galite jį atmesti tuo pačiu skambintojui išsiųsdami žinutę arba balso paštą.

Tiesa, jeigu norite skubiai susipažinti su šia naujove, teks apsišarvuoti kantrybe. „Microsoft“ įspėjo, kad kai kurių žaidimų apsaugos nuo sukčiavimo priemonės gali sukelti bandomosios programos versijos „lūžimus“. Tad geriau pakentėkite, jeigu neturite kompiuterio, kuris nėra būtinas jūsų kasdieniam darbui ar žaidimams. Bet jeigu atsarginį kompiuterį turite, galite bandyti žongliruoti telefono skambučiais neatitraukdami rankų nuo darbo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(7)
(3)
(4)

Komentarai (14)