„Porsche“ pristatė pigesnę ir energetiškai efektyviausią „Taycan“ versija - štai ką apie ją jau rašo vienas pirkėjas: „Kai tik važiuosite savuoju Taycan, galite net neabejoti – jūsų labiausiai pašėlusios svajonės išsipildys!“  (2)

Pranešama, kad „Porsche“ pirkėjams jau pradėjo pristatyti pigesnes savo pirmojo „Taycan“ elektromobilio versijas – „Taycan 4S“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjusių metų rugsėjo mėn. „Porsche“ pristatė savo pirmąjį elektromobilį „Taycan“.

Ir gana greitai išgirdome, kad bus dvi šio elektromobilio versijos: „Taycan Turbo“ bei „Taycan S“, kurių kainos prasideda nuo 139 000 eurų.

Automobiliai įspūdingi, bet kainos kandžiojasi. Tad gamintojas po poros mėnesių pristatė ir pigesnę „Taycan 4S“ versiją, kurios pradinė kaina yra 96 000 eurų.

„Taycan 4S“ galima rinktis iš dviejų baterijų sistemų versijų:

  • „Performance“ - 79,2 kWh su maksimalia 390 kW galia ir 225 kW įkrovimu;
  • „Performance Plus“ - 93,4 kWh, kaip ir „Turbo“ variante, tik su mažesne maksimalia galia, 420 kW prieš „Turbo“ 560 kW. Palaikomas 270 kW įkrovimas.

Remiantis WLTP, vienu įkrovimu 79,2 kWh baterijas turintis „Taycan 4S“ gali nuvažiuoti 407 km, o 93,4 kWh versija 463 km.

Verta pažymėti, kad ši „Taycan 4S“ versija su „Performance Plus“ baterijų sistema vienu įkrovimu nuvažiuoja toliausiai iš visų „Taycan“ versijų.

„Porsche“ pirmuosius elektromobilius pirkėjams pradėjo pristatyti jau prieš keletą mėnesių, tačiau iki šiol buvo pristatomos tik brangesnės versijos.

Dabar pranešama, kad Vokietijos automobilių gamintojas pirkėjams jau pristato ir šį, pigesnį „Taycan 4S“ modelį.

„Taycan forum“ narys praneša, kad jau atsiėmė savo užsakytą „Taycan 4S“ ir dalijasi nuotraukomis:

„Šiandien aš buvau Štutgarte (Vokietijoje) ir atsiėmiau savąjį Taycan 4S mažylį. Iš ten, kur jis ir gimė. Porsche gamyklos (esančios šiame Vokietijos mieste aut. past.).

Parvažiavęs namo [su šiuo elektromobiliu] aš galiu kitiems šiame forume esantiems Taycan entuziastams pasakyti: Kai tik važiuosite savuoju Taycan, galite net neabejoti – jūsų labiausiai pašėlusios svajonės išsipildys!“

„Taycan 4S“ yra išvaizdus automobilis ir reikia pripažinti, kad jis pigesnis už kitus „Taycan“ modelius ir tuo pačiu yra energetiškai efektyviausias. Tikėtina, kad šis „Porsche“ elektromobilis gali būti ganėtinai paklausus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Darius Verbickas
(19)
(12)
(7)

Komentarai (2)