Tokių dalykų dar nebuvo: pristatytos revoliucinės, save regeneruojančios koncepcinės padangos (Video)  ()

2020 m. „Goodyear“ pristato naujausias koncepcines padangas „Goodyear reCharge“ – tai revoliucinės save regeneruojančios koncepcinės padangos, galinčios prisitaikyti ir keistis pagal individualius judėjimo poreikius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Šia inovacija „Goodyear“ siekia, jog sukurtos padangos dar geriau atitiktų asmeninius judėjimo poreikius, – teigia „Goodyear Europe“ viceprezidentas ir vyriausiasis rinkodaros specialistas Mike‘as Rytokoskis, – Būtent ši ambicija mus paskatino sukurti koncepcinę padangą, geriausiai tinkančią asmeniškai pritaikyto ir patogaus elektrinio transporto ateičiai.“

„reCharge“ koncepciją sudaro pažangios technologijos, turinčios tris pamatinius ramsčius:

Individualus pritaikymas

„reCharge“ koncepcijos esmę sudaro iš naujo užpildomas ir biologiškai skaidus protektoriaus mišinys, kurį galima užpildyti atskiromis kapsulėmis – dėl šios savybės padangų pakeitimo procesas yra žymiai paprastesnis.

Specialiu skystu mišiniu užpildytos kapsulės leidžia protektoriui atsinaujinti ir per tam tikrą laiką padanga prisitaiko prie klimato ir eismo sąlygų arba, paprasčiau tariant, prie jūsų keliavimo būdo.

Dirbtinis intelektas padės sukurti vairuotojo profilį, kuriuo remiantis skystasis mišinys bus pritaikytas individualiai kiekvienam vairuotojui.

Tvarumas

Pats mišinys bus pagamintas iš biologinės medžiagos ir sutvirtintas pluoštu, kurį sukurti įkvėpė viena tvirčiausių medžiagų pasaulyje – voratinklio gijos. Dėl to mišinys yra itin tvirtas ir 100 procentų biologiškai suyrantis.

Mažiau rūpesčių

Neskaitant to, jog papildomos kapsulės maksimaliai supaprastins padangų keitimo procesą, protektorių prilaikys lengvas nepneumatinis rėmas ir aukšta bei siaura forma.

Ši plona, tvirta ir paprastai prižiūrima konstrukcija užtikrins, jog vairuotojui nebereikės rūpintis padangos slėgiu, taip pat leis išvengti pradūrimo.

„Goodyear reCharge“ – tai koncepcinės padangos be kompromisų, užtikrinančios individualiai pritaikytą, tvarų ir paprastą judėjimą elektrinėmis transporto priemonėmis“, – apibendrino „Goodyear“ naujovių kūrimo centro Liuksemburge vyriausiasis dizaineris Sebastienas Fontaine'as.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(2)
(8)

Komentarai ()

Susijusios žymos: