Netrukdomam poilsiui lauke – nesustabdomas išmanusis laikrodis su saulės baterijomis  ()

Gyvenant aktyvų gyvenimo būdą svarbu, kad naudojami išmanieji prietaisai „neatsiliktų“ ir galėtų prisitaikyti prie individualių poreikių. Tačiau kiekvieną įrenginį reikia įkrauti. Nors didžiosios technologijų kompanijos nuolatos tobulėja, pailgėja akumuliatoriaus gyvavimo laikas, prietaiso akumuliatorius gali išsikrauti pačiu netinkamiausiu metu. „Garmin“ išleido „Quatix 6X Solar“ išmanųjį laikrodį, kuris saulės baterijas įkrauna ir Rytų Europos platumose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viena iš priežasčių, kodėl laikrodis turi įmontuotą saulės baterijų įkrovimo funkciją, yra susijusi su jo tiksline auditorija. Jį mėgsta buriuotojai ir aktyvaus gyvenimo būdo entuziastai vandenyse, kurie daug laiko praleidžia gryname ore. Tai tinka žmonėms, mėgstantiems pramogas lauke – žvejoti, plaukti baidarėmis, slidinėti, žaisti golfą ir kitas.

„Džiaugiamės, kad tarp naujos „Quatix 6“ serijos laikrodžių yra saulės energija varomų prietaisų, suteikiančių laikrodžių vartotojams tai, ko jie tikisi iš šios subtilios ir modernios serijos“, – sakė Danas Bartelis, „Garmin“ buities prekių pasaulinės prekybos viceprezidentas.

„Dėl unikalios energijos įkrovimo technologijos „Quatix 6X Solar“ užtikrina, kad laikrodis tarnautų ilgiau, todėl buriuotojai gali žymiai ilgiau mėgautis mėgstama veikla vandenyje bei sausumoje, negalvodami, kad reikėtų įkrauti prietaisą.“

„Quatix 6X Solar“ turi 1,4 colių (35 mm) ekraną, kurį taip pat galima įžiūrėti ryškioje saulės šviesoje, kartu naudojant saulės energiją, kad prailgintų įrenginio veikimo laiką. Su saulės baterija laikrodžio baterija gali tarnauti iki 21 dienos. Be to, galite valdyti nustatymus, kad keistumėte akumuliatoriaus taupymo laiką.

Sparti technologinė raida leidžia prietaisus padaryti universalius ir naudingus įvairiomis sąlygomis. Išmanųjį laikrodį bus patogu naudoti kasdieniams poreikiams, nes jis gaus naujausius pranešimus apie skambučius, tekstinius pranešimus, taip pat galės lengvai atlikti bekontakčius mokėjimus. Tačiau tikri vandens ekspertai jo pagalba gali mėgautis automatinio piloto valdymu bei prijungti įrenginį prie „Garmin“ denio elektronikos, kad gautų svarbiausią jutiklių teikiamą informaciją. Tai padės planuoti maršrutą, stebint atnaujintus laivo duomenis.

Daugiau nei 30 metų „Garmin“ buvo naujausių GPS navigacijos ir belaidžių prietaisų kūrimo priešakyje, kurdamas prietaisus žmonėms, pasirinkusiems aktyvų gyvenimo būdą.

„Garmin“ prekių segmentas skirtas tokioms sritims, kaip automobiliai, aviacija, kūno rengyba, laivyba ir aktyvus laisvalaikis. Daugiau informacijos: garmin.com/newsroom.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(8)
(2)

Komentarai ()