Nutekėjo informacija apie naują „Samsung“ telefoną, kuris turės seniai matytą savybę – ji neabejotinai patiks praktiškiems žmonėms  ()

„Samsung“ ruošia staigmeną – sulauksime išmaniojo telefono su išimama baterija. Iš nutekėjusios informacijos žinoma, kad tai bus pigus modelis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išimamos baterijos buvo gana patogios. Pasibaigus jų tarnavimo laikui buvo nesunku pasikeisti į naują. Panašu, kad didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas „Samsung“ nusprendė sugrąžinti keičiamas baterijas į savo telefonus.

Tikėtina, kad keičiamos baterijos pirmiausiai sugrįžtų į pigesnius modelius. Vienas tokių žymimas „SM-A013F“ modelio numeriu (žr. žemiau esančią nuotrauką). Manoma, kad modelis rinką pasieks kaip „Galaxy A01e“.

Įdomu tai, kad „Samsung“ ilgą laiką neatsisakė išimamų baterijų. Gamintojas vis dar siūlė išmaniuosius telefonus su keičiamomis baterijos tada, kai kiti gamintojai – jau tik su integruotomis baterijomis.

Modelio numeriu „SM-A013F“ žymimas išmanusis, manoma, turės 3000 mAh talpos bateriją su 16/32GB vidine atmintimi. Baterijos talpa neatrodo įspūdingai, tačiau tai ne problema, kai bus galimybė ją pakeisti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(34)
(2)
(32)

Komentarai ()