„Google“ gerokai susimovė – oficialiai nukėlė „Android 11“ anonsą, bet... atsiuntė atnaujinimus į telefonus  ()

Šiuo metu „Google“ dirba prie naujausios operacinės sistemos „Android 11“. Pirmąją beta versiją gamintojas turėjo išleisti birželio 3 d., tačiau „Google“ dėl tam tikrų priežasčių atidėliojo jos išleidimą. Visgi, kai kurie įrenginiai gavo atnaujinimus, tad kas čia vyksta?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai kurie „Pixel 4 XL“ telefonų savininkai gavo „Android 11“ atnaujinimą į savo telefonus. Atnaujinimo dydis yra 736 MB, o versijos numeris yra RPB1.200504.01. Šis atnaujinimas pasirodė tą pačią dieną, kai buvo išleista ir „Android 10“ saugos pataisa. Manoma, kad „Google“ ketino išleisti birželio mėn. saugos pataisą, tačiau apsižioplino ir išleido „Android 11“ beta versiją.

Yra didelė tikimybė, kad atnaujinimas yra ir kituose „Google“ įrenginiuose. Tačiau greičiausiai kiti „Android“ telefonai jo negaus, nes jis dar nėra plačiai prieinamas.

Tai nėra pirmas kartas, kai vartotojai gauna naują OS versiją prieš oficialų jos išleidimą. Pavyzdžiui, 2016 m. nauja „Android Nougat“ („Android 7“) versija pasirodė „Nexus 6P“ telefonuose prieš oficialų jos išleidimą. O visai neseniai, 2018 m., „Google Pixel 2XL“ gavo nedidelę „Android 9 Pie“ pataisą prieš oficialų išleidimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(1)
(7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: