Į plaukiojantį „Tesla Cybertruck“ sureagavo pats E. Muskas: „Manau, mes galime tai padaryti“ (Video)  (5)

„Tesla Cybertruck“ – bene labiausiai pastaruoju metu aptarinėjama transporto priemonė. Ir ji jau tampa pajuokų objektu – neseniai internete pasirodė humoristinis S.Popovski filmukas, kuriame pavaizduotas meškeriotojas, sėdintis ant Cybertruck stogo. Komentuodamas jį Elonas Muskas pareiškė: „Manau, mes galime tai padaryti“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors tai nėra pažadas pagaminti atitinkamą modelį, „Tesla“ vadovas garsėja tuo, kad įgyvendina net tai, kas, atrodo, yra neįgyvendinama, primena Trucker.

Jis žadėjo sukurti liepsnosvaidį „The Boring Company“ ir tai padarė. Daugelis pasijuokė iš kalbų, kad „Tesla Roadster“ galės skraidyti, tačiau netrukus paaiškėjo, kad modelis tikrai gali gauti raketinį variklį.

Kiek šį kartą rimtai kalbėjo E. Muskas, sunku pasakyti. Visgi nereikėtų pamiršti, kad amfibijos jam tikrai patinka.

Kadaise jis net įsigijo automobilį – povandeninį laivą, sukurtą perdarant „Lotus Esprit“. Minėtas modelis filmavosi „bondiadoje“ – dalyje – „Šnipas, kuris mane mylėjo“. Vėliau žadėjo šį prototipą paversti tikra transporto priemone.

Prieš keletą metų E.Muskas pastebėjo, kad ir „Model S“ trumpam gali būti naudojamas kaip valtis ir važiavo juo per užtvindytą tunelį, primena „Electrec“. Tačiau „Tesla“ vadovas iškart perspėjo, kad to kartoti nerekomenduoja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(8)
(1)
(7)

Komentarai (5)