Donaldas Trumpas grasina ateiviams? Kalbėdamas apie NSO prezidentas priminė JAV karinę galią  (6)

Populiarios tinklalaidės ir UFC kovų transliacijų vedėjas Joe Roganas kartą sakė, jog jei taptų JAV prezidentų iš karto stengtųsi sužinoti viską, ką JAV pareigūnai žino apie ateivius. Tačiau iš Donaldo Trumpo pasisakymų galima susidaryti nuomonę, jog JAV prezidentas apie tai nėra informuojamas arba jį informuoti tiesiog nėra apie ką. Tiesa, jis vis tiek yra užtikrintas, kad JAV karinė galia pranoktų bet kokių NSO keliamą grėsmę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistai yra greiti pasijuokti iš iškalba negarsėjančio JAV prezidento. Kai jo pirmtakai kalbėdavo sekdami papunkčiui surašytas tezes, Donaldas Trumpas yra linkęs improvizuoti - jam toks bendravimo su visuomene ir žiniasklaida būdas atrodo nuoširdesnis ir paprastesnis. Ir kas? Tie, kurie jo nekenčia, jo ir nekęs, o tiems, kurie jį myli, patinka toks Trumpo tiesmukumas.

JAV Gynybos departamentas subūrė darbo grupę domėtis neatpažintų skraidančių objektų pastebėjimo atvejais. Natūralu, kad prezidentas sulaukė klausimų apie tai. Interviu „Fox News“ jo atvirai buvo paklausta - „Prezidente, ar egzistuoja NSO?“

Klausimas, beje, pats savaime nėra toks jau sudėtingas. Technologijos.lt nesukels didelės sensacijos, bet vis tiek tai pažymėsime - NSO egzistuoja ir tai yra neginčijamas faktas. NSO - tai neatpažintas skraidantis objektas. Tai neprivalo būti ateivių laivas - tai gali būti tiesiog nežinomas naujas lėktuvas, meteorologinis balionas ar kosminė šiušklė, deganti viršutiniuose atmosferos sluoksniuose. NSO greitai gali pamesti tą N raidę, kai objektas yra identifikuojamas.

 

„Na, man reikės tai išsiaiškinti“, atsakė JAV prezidentas ir pažymėjo, kad apie naują darbo grupę Gynybos departamente išgirdo tik prieš porą dienų. O tada pradėjo girtis apie JAV karinius pajėgumus.

„Pasakysiu jums štai ką - mes dabar sukūrėme tokią kariuomenę, kokios dar niekada neturėjome. Rusija, Kinija - jos visos pavydi to, ką mes turime. Viskas sukurta JAV“, dėstė JAV prezidentas Donaldas Trumpas.

Popularmechanics.com suskubo tai interpretuoti kaip Trumpo manymą, jog JAV galėtų atremti ateivius. Futurism.com netgi mano, kad Trumpas užuominomis kalba, kad JAV galėtų įveikti ateivius.

 

Tik ką atgrasyti bando Trumpas - nežemiškos gyvybės formų invaziją ar jo atsakyme paminėtas šalis? Nors niekada negalima atmesti tikimybės, kad JAV Karinių oro pajėgų užfiksuoti objektai atkeliavo iš kitų planetų (o gal net kitų dimensijų!?), gali būti, kad tai - eksperimentiniai kariniai orlaiviai.

Bet kas ten žino - gal Trumpas apskritai netiki nežemiška gyvybe ir bandė priminti Kinijai bei Rusijai apie JAV pranašumą. O gal ta žinutė buvo skirta amerikiečiams - suprask, „kad ir kas tai būtų, nebijokite, nes mes stipriausi“. O gal JAV prezidento žodžiuose apskritai ieškome per daug prasmės.


 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(11)
(5)

Komentarai (6)