„Tesla“ išleidžia savo tekilą beprotiškai atrodančiame butelyje už dar beprotiškesnę kainą  (9)

Dar vienas Elono Musko pokštas, kuris tampa tikrove. „Tesla“ išleido savo tekilą. Įspūdingai atrodantis butelis gėrimo siūlomas už beprotišką kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Elonas Muskas turėjo daug keistų idėjų, kurios skambėjo kaip anekdotai, bet tapo realybe, pradedant „Tesla“ elektromobilių bezdėjimu ir baigiant liepsnosvaidžiu. Dabar įtraukite ir tekilą į šį sąrašą.

Dar 2018 metais Elonas Muskas balandžio 1-osios proga pokštavo apie įmonės bankrotą. Tąkart „Twitter“ paskyroje buvo publikuota nuotrauka su prierašu, kad Elonas Muskas ašarotais skruostais rastas šalia „Tesla Model 3“, o aplink mėtėsi „Teslaquila“ buteliai.

 

Vėliau įmonė iš tikrųjų įkūrė „Teslaquila“ prekės ženklą, tačiau iki šiol su juo nieko nenuveikė. Dabar „Tesla“ žengė žingsnį į priekį ir išleido savo tekilą, dabar vadinamą „Tesla Tequila“. Žaibo formos butelio kaina – 250 JAV dolerių.

„Tesla Tequila“ prieinama tik JAV ir gali būti pristatyta tik į valstijas, kuriose leidžiamas alkoholio pristatymas.

„Tesla“ produkto aprašyme rašo:

Pristatome „Tesla Tequila“ – išskirtinę, mažų partijų aukščiausios kokybės 100% de agave tequila añejo, pagamintą iš tvariai auginamų kalnų ir žemumų agavų. 15 mėnesių brandinta prancūziško ąžuolo statinėse ir supilstyta į rankomis pūstą stiklinį butelį „Tesla Tequila“ turi džiovintų vaisių ir lengvą vanilės kvapą su subalansuotu cinamono skoniu. Geriausia mėgautis tekilą gurkšnojant.

 

Tai, kad tekila brandinta ilgiau nei metus, gali paaiškinti, kodėl tiek laiko užtruko nuo produkto paskelbimo iki jo išleidimo į rinką.

O ką manote jūs apie šią „Tesla“ idėją?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(45)
(23)
(22)

Komentarai (9)