Kalėdinė dovanėlė geimeriams: iš Vokietijos ir su nuolaidų kuponais turbūt pigiausias pasaulyje, žaidimams skirtas „Nubia Red Magic“ išmanusis telefonas + „Tronsmart PB20“ 20000 mAh talpos išorinė baterija su greituoju krovimu (kuponai, Video)  ()

Nesidžiaugiate tuo, ką Kalėdų Senelis paliko po eglute? Šauniausią dovaną galite išsirinkti patys ir dabar žaidimams skirtą išmanųjį telefoną „Nubia Red Magic“ galima įsigyti už juokingai žemą kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Nubia Red Magic“ (NX609J modelis, globali versija, 8GB + 128GB);

Besidomintys išmaniaisiais telefonais ir ypač skirtais žaidimams, tikriausiai gana greitai suprato, jog čia GeekBuying kalba apie kiek senesnį „Nubia Red Magic“ modelį. Konkrečiai - NX609J modelį.

Gamintojas jo versijų yra prileidęs ne vieną, tad čia tas modelio numeris leidžia suprasti, kad kalbame apie 2018-ųjų metų telefoną.

Taip, suprantame, kad kai kuriems, tai gali pasirodyti per senas telefonas, bet dar kartą pasižiūrėkime į kainą - vos 150 eurų. Kai jis pasirodė, kainavo virš 400 eurų.

Tad čia dabar turbūt yra pigiausias žaidimams skirtas išmanusis pasaulyje. Ir jis dar tikrai turi kuo pasigirti.

Kaip ir dera žaidimams skirtame įrenginyje, taip ir „Nubia Read Magic“ nugarėlėje turi tokią RGB šviesų juostelę: 16,8 ml. spalvų, 3 specialūs režimai, visokie papildomi efektai, reagavimas į muziką ir t.t. Išties šaunus dalykėlis.

 

Po pilnai aliuminio korpusu turime vis dar galingą 8-nių branduolių Qualcomm MSM8998 Snapdragon 835 (10 nm) procesorių (2,45GHz) su Adreno 540 vaizdo plokšte ir 128GB + 8GB RAM UFS 2.1 atmintimi.

„Nubia Red Magic“ atminties kortelės nepalaiko, tačiau ir 128GB yra tikrai užtektinai.

Kadangi „Nubia Red Magic“ yra skirtas žaidimams, tai čia turime daugybę gamintojo sprendimų, kurie visą telefono „geležį“ ir programinę įrangą optimizuoja taip, kad žaidimų metu visi resursai būtų skiriami būtent jiems.

Greitesnis žaidimų įkėlimas, papildomas jų „turbinimas“, pašalinių programėlių blokavimas, yra net ant korpuso specialus mygtukas, kurį paspaudus - žaidimų metu viskas užblokuojama, jums net negalės prisiskambinti. Ir tai daroma tam, kad niekas netrukdytų mėgautis žaidimais.

Gamintojas daug dėmesio skiria ir telefono aušinimui. Dėl to čia ir turime aliuminio korpusą, kas ne tik atrodo prabangiau, bet ir geriau pašalina šilumą.

Plius, dar turime papildomas angas, per kurias taip pat vyksta telefono aušinimas.

Gamintojas teigia, kad būtent „Nubia Red Magic“ telefone buvo pirmą kartą visoje rinkoje panaudotas toks išorinis ir vidinis telefono aušinimo sprendimas.

Kalbant apie kitas savybes, tai nugarėlėje dar rasime ir 24 MP f/1.7 kamerą su 4K@30fps ir 1080p@30fps filmavimo palaikymu. O priekyje turime 8 MP, f/2.0 kamerą su 1080p@30fps filmavimo palaikymu.

 

Skaičiai nėra įspūdingi, bet ir čia telefonas nėra skirtas būtent vlogeriams ar negalintiems gyventi be šimtų asmenukių. O įprastam vartotojui tokių kamerų tikrai užteks.

Ekranas? „Nubia Red Magic“ turi 6 colių įstrižainės FHD+ ekraną su Dinorex T2X-1 stikliuku. Pastarasis yra atsparus subraižymams bei smūgiams.

 

„Nubia Red Magic“ turi ir du Stereo garsiakalbius su papildomai sustiprintais žemais tonais.

Taip pat telefonas turi didelę 3800 mAh talpos bateriją, kurios naudojimas taip pat yra optimizuotas, kad galima būtų kuo ilgiau žaisti. Palaikomas greitasis 18W įkrovimas.

Kas dar svarbu? Čia turime globalią „Nubia Red Magic“ versiją, tad šis telefonas palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius. Taip pat dirba su originalia Android operacine sistema.

Yra Bluetooth 5.0; WiFi (2,4 ir 5 GHz); 3,5 mm audio jungtis; C-tipo jungtis; pirštų atspaudų skaitytuvas; GPS, GLONASS, BeiDou navigacijos; ir kt.

„Nubia Red Magic“ išties įdomus išmanusis telefonas. Ir nors šiuo metu, tai jau nėra kažkokia visą rinką drebinanti naujovė, bet savo laiku buvo tikras hitas. Ir dabar vis dar galingą žaidimų telefoną galima įsigyti už labai gerą kainą ir iš Vokietijos sandėlio pristatys per 2-7 darbo dienas.

„Tronsmart PB20“ 20000 mAh talpos išorinė baterija su LED ekranu ir greituoju įkrovimu

  • GeekBuying - 18,04 €;
    • nuolaidos kuponas 3VH7HYI5;
    • iš Europos sandėlių.

 

„Tronsmart PB20“ yra puikus variantas ieškantiems išorinės baterijos. 20000 mAh talpos baterijos užteks įkrauti telefonus bent keletą kartų.

„Tronsmart PB20“ vienu metu gali įkrauti net 2 įrenginius ir tą daro palaikydamas išties greitą krovimą:

  • įėjimo (Micro USB) 5V/2.0A maks; (USB Type-C) 5V/3.0A maks;
  • išėjimo:(USB-A) 5V/3.0A maks; (USB Type-C) 5V/3.0A maks.

Taip pat „Tronsmart PB20“ turi įvairias apsaugas nuo perkrovos, trumpo jungimo, perkaitimo ir panašiai. Tad tai visiškai saugus naudoti produktas.

Geras dalykas ir tai, kad „Tronsmart PB20“ turi LED ekranėlį, kuriame procentais rodomas įkrovos lygis. Jis kinta kas 1 procentą, tad visada žinosite kiek gi yra likę energijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()