Paaiškėjo „DisplayMate“ reitingo lyderis - šis telefonas šiuo metu turi patį geriausią ekraną pasaulyje  ()

„DisplayMate“ paskelbė geriausios kokybės ekraną turintį išmanųjį telefoną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjusią savaitę „Xiaomi“ pristatė savo pirmąjį 2021 m. flagmaną „Xiaomi Mi 11“. Šis įrenginys yra pirmasis išmanusis telefonas su „Qualcomm Snapdragon 888“ procesoriumi. Telefone taip pat montuojama galinga kamera, įrenginys pasižymi išlenktu ekranu.

„DisplayMate“ ką tik baigė „Xiaomi Mi 11“ ekrano bandymus ir nustatė, kad tai puiki matrica. Įrenginio ekranas įvertintas A+ balu, kuris yra aukščiausias „DisplayMate“ reitingavimo sistemoje.

 

„Xiaomi Mi 11“ gavo „Labai gerą“ įvertinimą beveik visose testo kategorijose. Pasak „DisplayMate“, „Mi 11“ matrica pasižymi beveik tobula spalvų kalibracija tiek sRGB, tiek DCI-P3 gamose.

„Auto Color“ režimas linkęs padidinti sodrumą ir kontrastą. „Ryškumo“ režimas siekia 139% sRGB ir 111% DCI-P3 rodiklį. Tai tikrai įspūdinga.

Apžvalgoje taip pat teigiama, kad „Mi 11“ ekranas yra itin šviesus. Ekrane esant baltai spalvai pasiekiamas 996 nitų rodiklis, o kai baltai šviečia tik pusė ekrano – net 1121 nitų. 

 

Spalvos taip pat yra labai tikslios. Kai žiūrite į ekraną 30 laipsnių kampu, balta spalva nukrypsta nereikšmingu 0,5 JNCD, o raudona 3,8 JNCD. Dėl šio aspekto, ekranas gavo tik „Gerą“ įvertinimą. Visgi, žiūrint į ekraną 30 laipsnių kampu, ekrano šviesumas sumažėja tik 29%. Pasak „DisplayMate“, tipinis LCD ekranas patamsėja daugiau nei 50%.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(7)
(3)

Komentarai ()