Skrydis 900 metrų aukštyje link Černobylio - Ukrainos oro linijos pasiūlė unikalią pramogą  ()

„Ukraine International Airlines“ (UIA) teigia sulaukusi daugybės skrydžių entuziastų prašymų paskraidyti. Todėl dabar Ukrainos oro linijos ketina patenkinti tokią galimybę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

COVID-19 kelionių apribojimai ant žemės paliko daugybę įvairių oro linijų lėktuvų. Ir kompanijos daug kur pradėjo siūlyti vadinamuosius skrydžius į niekur - trumpas apžvalgines keliones tiems, kurie pasiilgo skrydžių.

UIA teigia, kad sulaukė daug klientų prašymų pasiūlyti kažką tokio, todėl kovo 7 dieną oro linijų „Embraer E195“ pakils į unikalų skrydį. Tiesa, bilietai jau išpirkti, nors UIA jau galvoja apie naujus apžvalginius skrydžius.

Iš Kijevo pakilęs lėktuvas pasuks link Dniepro upės ir palei ją skris į šiaurę. „Paslaptingojo Černobylio“ kryptimi, žinoma, kaip teigia pačios oro linijos. Tiesa, lėktuvas kils tik į 900 metrų aukštį, kad žmonės galėtų kaip reikiant pasižvalgyti.

 

E195 skris virš „Antonov“ gamyklos, kur gyvena didžiausias reguliariai naudojamas lėktuvas pasaulyje „An-225 Mriya“. Skrydžio metu nereikės spėlioti, kas matoma už lėktuvo langų - apie tai informuos gidais tapę UIA pilotai. Jie taip pat atsakys į įvairius klausimus, dalinsis su aviacija susijusiomis istorijomis.

 

Bilietas kainavo tik 79 eurus. Į šią kainą įeina ir ekskursija po „Boeing 777“, galimybė nusifotografuoti lėktuvo kabinoje ir su pilotais, suvenyrų loterija. Skrydis truks apie valandą ir 10 minučių. Galbūt ateityje tokių skrydžių ir daugės, nes norinčių taip pasižvalgyti po Kijevą, Černobylio apylinkes ir Ukrainos gamtą, nestinga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai ()