„Bitcoin“ kaina perkopė psichologinę 50 000 dolerių ribą: jau planuojamas kilimas keleriems metams ir, kodėl daug kas laukia kripto rinkos reguliavimo?  (34)

Niekam ne paslaptis, kad didelės kripto valiutų kainos susijusios su vaizdo plokščių trūkumu, nes būtent grafikos kortos naudojamos kasti skaitmeninius pinigus. Pačio „Bitcoin“ kasti su vaizdo plokštėmis negalima, bet kylant BTC kainai kyla ir kitų kripto valiutų kainos, nes jos yra pririštos prie „Bitcoin“ kainos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Bitcoin“ užvakar perkopė psichologinę 50 000 USD ribą ir nors po to kiek atsitraukė, bet dabar kaina vėl kyla. Tai tuo pačiu reiškia, kad tik dar daugiau žmonių norės uždirbti kasant kripto valiutas, tad vaizdo plokščių kainos ir toliau bus kosminės.

Kai kurie mano, kad „Bitcoin“ burbulas sprogs, bet vargu ar taip įvyks artimiausiu metu, nes susidomėjimas yra didžiulis. Šis „Bitcoin“ kainos kilimas yra kitoks lyginant su praėjusiais kartais, nes jame aktyviai dalyvauja institucijos, kurios turi daug daugiau pinigų nei paprasti žmonės. Vien ką pasako „Tesla“ žingsnis įsigyjant 1,5 mlrd. vertės „Bitcoin“ kaip rezervą. Apie tai aktyviai svarsto ir kitos didžiosios kompanijos, nes doleris tik praranda vertę dėl precedento neturinčio pinigų generavimo.

 

„Bitcoin“ kaina taip pat kelia ir kitos geros žinios, tokios kaip „Paypal“ ir „MasterCard“ planai palaikyti kripto valiutas ir palengvinti jų naudojimą plačiosioms masėms. Tai reiškia, kad su kripto valiutomis bus galima atsiskaityti bet kur, o jas naudoti bus lengva kaip niekada.

Iš įvairių institucijų taip pat tikimasi kripto rinkos reguliavimo. Kai kuriems tai atrodo prasta žinia, bet gali būti visai priešingai. Labai daug turtingų žmonių laukia „Bitcoin“ reguliavimo ir legalizavimo, kad galėtų oficialiai jo įsigyti. Tas pats galioja ir daugeliui kompanijų, kurios nori valdžios institucijų įsikišimo.

 

„Bitcoin“ per savo gyvavimo laiką turėjo keturių metų ciklus. Jų metu kaina stipriai pakildavo ir po to stipriai krisdavo, bet po keturių metų pakildavo dar daugiau. Yra manančių, kad į šią rinką žengiant institucijoms šis ciklas gali būti nutrauktas ir „Bitcoin“ gali kilti kelis metus iš eilės. Jei keturių metų ciklas tebegalioja, tai BTC kaina turėtų kilti iki 2021 metų pabaigos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(9)
(8)
(1)

Komentarai (34)