Išskirtinė proga pažvelgti į ateitį: jau prasideda registracija į didžiulio dėmesio sulaukiančią TIE parodą - daugiau kaip 250 000 išmaniųjų produktų ir unikalūs IoT bei DI sprendimai verslui ir kiekvienam mūsų  ()

Jau visai netrukus, kovo 16 dieną, prasidės nuolat didžiulio susidomėjimo sulaukianti TIE paroda. Tai kasmetinė naujausių technologijų, pagerinančių žmonių kasdienį gyvenimą, pristatymo paroda, kuri šiemet vyks nuotoliniu būdu ir jau galima į ją registruotis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„TIE“ yra kasmetinė daiktų interneto (IoT) paroda, kurioje galite gauti išskirtinės informacijos apie naujausius išmaniųjų namų produktus (smart device) ir susisiekti su daugiau nei 10 000 daiktų interneto tiekėjų.

Registruotis į šią parodą galima jau dabar - tą galima padaryti paspaudus šią nuorodą.

Užsiregistravę turėsite išskirtinę galimybę pirmieji susipažinti su daugiau nei 250 000 produktų iš daugiau nei 1 100 kategorijų, įskaitant apšvietimą, elektrą, apsaugą, buitinę techniką ir sveikatos priežiūros paslaugas bei pramonės sprendimus, susijusius su sveikatinimu, būstu, apsauga, komerciniu apšvietimu ir dar daugiau.

Daugelis produktų palaiko valdymą balsu ir užtikrina pažangių funkcijų, skirtų pagerinti vartotojo patirtį.

Registraciją į šį renginį vyksta iki kovo 15 dienos.

Kas šiame renginyje gali dalyvauti? Visi, besidomintys IoT technologijomis, kaip išnaudojami AI (dirbtinio intelekto sprendimai), OEM, MCN, gamybos (manufacture), išmaniųjų namų produktų (smart device) kūrėjai, programuotojai ir t.t.

 

Viena iš pagrindinių kasmetinės TIE parodos organizatorių yra „Tuya Smart“ kompanija. Jos prisistatymo platformą, visą informaciją apie kompaniją, siūlomus sprendimus verslui ir kiekvienam mūsų - rasite šiame puslapyje.

Kas gi yra „Tuya Smart“?

„Tuya Smart“ yra lyderiaujanti pasaulinės „IoT Cloud Platform“ kūrėja ir vystytoja, apjungianti nuolat vartotojų augančius išmaniųjų produktų poreikius, gamintojus, produktų vystytojus, OEM'us ir tiekimo grandinės atstovus.

Platforma produktų kūrėjams suteikia vieno langelio „IoT PaaS-level“ sprendimą, kuris apima aparatinės įrangos kūrimo įrankius, pasaulinės debesijos paslaugas ir išmaniosios verslo platformos vystymą, siūlantį visapusišką ekosistemos įgalinimą nuo technologijų iki rinkodaros kanalų, kad būtų sukurtas pirmaujantis pasaulyje IoT PaaS.

 

Skaičiuojama, kad iki 2020 m. gruodžio 31 d. „Tuya IoT Development Platform“ aptarnauja daugiau kaip 262 000 produktų kūrėjų visame pasaulyje ir kasdien generuoja daugiau nei 122 mln. dirbtinio intelekto balso sąveikų bei 84 mln. debesijos užklausų.

Šiuo metu šioje platformoje jau yra daugiau nei 252 000 išmaniųjų produktų. Dėka „Tuya“, šiuos produktus galima rasti daugiau nei 220 šalių ir daugiau nei 100 000 pardavimo vietų visame pasaulyje.

1. Visą informaciją apie TIE parodą rasite čia.

2. Informaciją apie „Tuya Smart“ kompaniją, jos teikiamas paslaugas, produktus ir AI IoT sprendimus rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()