Neįtikėtina! Sukonstravo nuotoliniu būdu valdomą lėktuvo „Airbus A380“ kopiją: nė neatskirsite nuo originalo (Video)  ()

IT vadybininkas, daugiau nei tris dešimtmečius konstruojantis lėktuvų modelius, sumeistravo kaip iš akies trauktą „Airbus A380“ lėktuvą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„YouTube“ kanale „RCScaleAirplanes“ pasirodė vaizdo įrašas, kuriame, jūsų nuostabai, skrenda „THAI Airways“ – lėktuvo „Airbus A380“ replika. Būkite pasiruošę, jį atskirti nuo realaus dydžio lėktuvo, kai šis pakyla, tampa tikrai sunku.

Christopheris Ferklas, dirbantis IT vadybininku į aviaciją orientuotoje firmoje „TEST-FUCHS“, yra šios „Airbus A380“ replikos autorius. Interviu „Aviation Geeks“ Ferklas pareiškė, kad jis daugiau nei tris dešimtmečius domisi lėktuvų modeliais, ir visada ypatingai mylėjo „Airbus A380“, todėl 2017 m. rugsėjį ėmėsi šio projekto.

Jis taip pat sakė, kad sukonstravus orlaivį jam reikėjo gerai atlikti daugybę užduočių. Viena iš sunkiausių buvo sparnai, o svorio centro apskaičiavimas taip pat buvo gana sudėtingas, tačiau jis sugebėjo lėktuvo modelį užbaigti per dvejus metus.

Tai yra antrasis skrydis, skirtas techninei orlaivio patikrai, todėl prisėskite ir mėgaukitės!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(25)
(2)
(23)

Komentarai ()