Nėra nieko, ko nesugebėtų „Spot“: „Boston Dynamics“ robotai sandorį su „Hyundai“ atšventė linksmu šokiu - šypsositės garantuotai (Video)  ()

„Boston Dynamics“ yra žinomi dėl savo unikalių robotų „Spot“, kurie geba atlikti įvairias užduotis. Dabar, švenčiant sandorį su „Hyundai Motor Group“, įmonė išleido vaizdo įrašą, kuriame robotai „Spot“ šoka pagal BTS dainą „IONIQ: I'm On It“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2021-07-09 Nėra nieko, ko nesugebėtų „Spot“: „Boston Dynamics“ robotai sandorį su „Hyundai“ atšventė linksmu šokiu - šypsositės garantuotai (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kontrolinį „Boston Dynamics“ akcijų paketą neseniai įsigijo automobilių gamintojas „Hyundai“. Šį sandorį „Spot“ robotai atšventė linksmu šokiu.

„Spot“ robotai jums jau pažįstami. Jie skirti darbuotis visur - statybvietėse, gelbėjimo operacijose ir buvo panaudoti Singapūre, kur jiems buvo pavesta priminti parko lankytojams laikytis socialinio atstumo. Šiame naujame vaizdo įraše „Spot“ robotai šoka kaip profesionalai, naudodamiesi papildoma ranka, kad atliktų tobulą choreografiją.

Negalime atsistebėti, kas iš „Boston Dynamics“ sumanė šokį. Ar jų inžinieriai taip pat yra choreografai? Bet kokiu atveju, kruopščiai suplanuotas šokis ir džiugi, gyva muzika sukuria vaizdo įrašą, kuris priverčia jus nusišypsoti, kad ir kokia būtų jūsų nuotaika. Jei netikite mumis, pasižiūrėkite patys!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(2)
(44)

Komentarai ()