Norite išbandyti anoniminį naršymą internete? Turbūt geriausia proga šiais metais: net 72% nuolaida + 3 mėn. nemokamai „NordVPN“ paslauga - lietuviškas šedevras, kuris užkariauja visą pasaulį (Ribotos trukmės akcija, nepraleiskite progos!)  (3)

Būtų sudėtinga prisiminti atvejį, kai „NordVPN“ paslauga kainavo taip pigiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kas gi tas „NordVPN“?

Vis dar nedaugelis žino, kad pasaulyje masiškai populiarėjantis „NordVPN“ yra lietuvių sukurtas produktas.

O kas tai yra? Lietuviai „NordVPN“ 14-ai milijonų pasaulio vartotojų teikia virtualaus privataus tinklo (angl. Virtual Private network – VPN) paslaugas. Šis lietuvių sprendimas leidžia paslėpti tikrąjį jūsų įrenginio IP adresą ir tokiu būdu apsaugoti savo duomenis internete.

„Nedaugelis žino, kad šis visame pasaulyje garsus produktas kuriamas Lietuvoje. Daugiausiai vartotojų jis turi JAV, Didžiojoje Britanijoje, Australijoje, Kanadoje. Būtent lietuvių kuriamas sprendimas yra žinomiausias JAV, rodo VPN sprendimų prekės ženklo žinomumo tyrimai. Produktas ne kartą buvo įvertintas ir didžiųjų pasaulio technologijų tinklalapių – „CNET“, „PCMag“, „Techradar“ pripažino „NordVPN“ vienu patikimiausių VPN tiekėjų pasaulyje“, – sako M. Vrubliauskas.

Verta paminėti, kad lietuviai bendradarbiauja su milijonus sekėjų „YouTube“ turinčiais nuomonės formuotojais, kaip „PewDiePie“ ar „Unbox Therapy“.

„NordVPN“, kaip ir kitos lietuvių kurtos programėlės, per pandemiją džiaugėsi vartotojų prieaugiu – vien pernai kovą susidomėjimas lietuvių kurtu VPN sprendimu padidėjo daugiau nei pusantro karto.

Išskirtinis „NordVPN“ pasiūlymas

„NordVPN“ technologijos.lt portalo skaitytojus informuoja, kad šiuo metu taiko išskirtinį savo paslaugos pasiūlymą.

Kaip tik šiuo metu vyksta „NordVPN“ vasarinė kampanija, kurios metu - jei vartotojas nusiperka 2 metų abonementą už 71,20 eurų, kas yra net 72 % siekianti nuolaida - dar papildomai dovanų gaus 3 mėnesius visiškai nemokamos paslaugos.

„NordVPN“ vasarinė kampanija

+3 mėnesiai visiškai nemokamos paslaugos

258.12€/24mėn -178.92€ 258.12€/24mėn

71.20 €

Imu!

Rekordinė kaina, akcijos trukmė labai ribota!

 

Paprastai ši „NordVPN“ paslauga mėnesiui be jokių akcijų kainuoja 10.75 €, o dabar, pasinaudojus šia išskirtine akcija, ji kainuos vos 2.64 EUR per mėnesį (įskaitant ir dar papildomus tris mėnesius, kuriuos „NordVPN“ dovanoja). Tad iš viso paslauga galėsite naudotis 27 mėn. už nerealiai gerą kainą. 

„NordVPN“ taip pat suteikia naujiems klientams galimybę pasinaudoti 30 dienų pinigų grąžinimo garantija. Tai reiškia, kad jei nuspręsite, kad „NordVPN“ nėra Jums tinkamas VPN paslaugų tiekėjas, galėsite sumokėtus pinigus susigrąžinti. Tad išbandyti tikrai verta.

Norite apie „NordVPN“ sužinoti daugiau bei pasinaudoti jų išskirtiniu pasiūlymu? Tą galite padaryti paspaudę šią nuorodą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(10)
(8)

Komentarai (3)