Garsus investuotojas įsitikinęs - „Cybertruck“ bus pirmoji Elono Musko katastrofa (Video)  (6)

„Tesla“ iškilimas tapo istoriniu fenomenu ne tik automobilių pasaulyje, bet ir versle apskritai. Ir atrodo, kad Muskas viską daro teisingai. Jo kompanijos kuriami automobiliai yra labai populiarūs, o kai kurių technologijų pavydi ir rinkos senbuviai. Tačiau garsus investavimo guru, neseniai tapęs televizijos asmenybe, Jimas Crameris teigia, kad „Cybertruck“ bus pirmoji tikra Elono Musko katastrofa.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujame interviu Crameris buvo paklaustas apie būsimą „Tesla“ humanoidą. Įspūdingas robotas Cramerio nesudomino - pokalbį jis iš karto pasuko link elektrinio pikapo „Cybertruck“.

„Pirkite F-150“, patarimą iš karto davė Crameris, netrukus pripažinęs, kad „Tesla“ jam patinka. Pasak jo, turi būti įsimylėjęs „Tesla“ markę, kad apskritai norėtum pirkti šį elektrinį pikapą. Atrodo, kad investuotojui labiausiai nepatiko „Cybertruck“ dizainas.

Crameris „Cybertruck“ matė savo akimis ir buvo juo pasibaisėjęs. Jo teigimu, žmonės bus šokiruoti, kai „Cybertruck“ pasirodys kelyje. Crameris mano, kad „Cybertruck“ bus pirmoji tikra Musko katastrofa.

O čia tai kainos! Kinai rodo ką reiškia tikras išpardavimas: TOP 14 AliExpress bestselerių, kurie dabar dar pigiau nei kainavo šį pavasarį be PVM
2459

AliExpress kiekvieną sezoną rengia grandiozinius išpardavimus, kurių metu galima gauti tikrai gerų prekių už fantastiškai mažas kainas. Šiuo metu kaip tik prasideda paskutinė, baigiamoji vasaros išpardavimo akcija, o kai kurios kainos tokios, kad pramušė dugną.

Išsamiau

„Tesla Cybertruck“ dizainas kritikuojamas nuo pat pradžių. Kampuotas, daug plokščių paviršių turintis automobilis iš tikrųjų buvo kuriamas kad būtų kitoks, o ne kad būtų gražus. Be to, nerūdijantis plienas, kuriuo „Cybertruck“ ir žvilga, yra sunkiai štampuojamas į riestas formas. O „Tesla“ mėgėjai bet kokį automobilį iš šios markės rankų priimtų kaip genialią idėją, todėl ir praktiškumu niekas nesirūpino. „Cybertruck“ forma yra tokia, kokia yra, tam, kad apie ją kalbėtume, o ne kad ja žavėtumėmės.

 

Ir kalbame, bet ar Crameris teisus? Versle dizaino katastrofų nebūna - būna finansinės. O „Cybertruck“ užsakymų skaičius artėja prie 1,3 milijonų. „Instagram“ puslapius turintys išskirtinumo ieškotojai išpirks visus „Cybertruck“, kiek jų bus pagaminta. Nors, kita vertus, Muskas pats anksčiau teigė, kad visada yra tikimybė, kad „Cybertruck“ bus nesėkmingas.

Tame pačiame interviu Crameris gynė „Tesla“ autopilotą, kuriam jau priskiriamos kelios tragiškos avarijos. Jo teigimu, daugiau nelaimių padaro girti vairuotojai - atskiri incidentai negali nulemti technologijos ateities.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(12)
(-4)

Komentarai (6)