Tikriausiai stilingiausias elektrinis motoroleris pasaulyje - tiems, kurie svajojo būti baikeriais (Video)  ()

„Jigsaw Buzzsaw Boss Hog Chopper“ - tokiu vardu pavadintas šis elektrinis motoroleris. Ir jo kūrėjai neslepia - pirkėjus jis labiausiai vilios stiliumi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Klasikiniai motociklai, skirti ilgoms kelionėms ir primenantys pašėlusius baikerius, kažkodėl yra labai patrauklūs. Pensilvanijoje įsikūręs startuolis „Jigsaw“, atrodo, nori iš to užsidirbti. Tačiau „Buzzsaw Boss Hog Chopper“ nėra motociklas - tai yra elektrinis motoroleris. Ir techninėmis charakteristikomis jis nenustebins.

„Buzzsaw Boss Hog Chopper“ turi plieninį rėmą, aliuminio lydinio ratlankius, hidraulinius diskinius stabdžius, LED apšvietimą. LED ekrane vairuotojas galės stebėti greitį ir baterijos įkrovos lygį. „Buzzsaw Boss Hog Chopper“ savo geometrija ir dizainu apskritai, primena seną klasikinį motociklą - viršuje netgi galima pamatyti kažką panašaus į benzino baką.

 

„Buzzsaw Boss Hog Chopper“ apačioje yra išimama 30 Ah baterija, maitinanti 3 kW variklį. Šis motoroleris pasiekia 80 km/val. greitį. Tiesa, tokiu greičiu jo pirkėjai važiuos retai, nes tai greitai iškraus bateriją. Gamintojas teigia, kad baterijos atsargų pakaks iki 80 km nuvažiuoti. Panašu, kad „Buzzsaw Boss Hog Chopper“ norės gyventi mieste - ten, kur bus labiau matomas.

Šiuo metu „Buzzsaw Boss Hog Chopper“ kūrėjai turi paleidę sutelktinio finansavimo kampaniją. Jei ji bus sėkminga, vėliau šis motoroleris kainuos apie 1900 dolerių.

 

„Jigsaw Buzzsaw Boss Hog Chopper“ yra stilingas daiktas, kuris tikrai trauks žvilgsnius ir bus įdomesnis nei 99 % kitų motorolerių gatvėje. Be to, gamintojas leis pasirinkti unikalią spalvų schemą, todėl tai tikrai bus išskirtinė transporto priemonė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(6)
(4)

Komentarai ()