Galingiausi pasaulio povandeniniai laivai, kuriuos turite pamatyti, kad patikėtumėte (Video)  ()

Ne visi povandeniniai laivai yra vienodi. Kai kurie iš jų, kaip ir tie, kuriuos naudoja JAV karinis jūrų laivynas ar Rusijos karinis jūrų laivynas, yra pavojingi laivai, turintys daug karinių ir gynybinių galimybių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kuo jie skiriasi nuo įprastų senų povandeninių laivų? Na, jie visi turi rekordinę statistiką. Paimkite, pavyzdžiui, „Typhoon“ klasę: šis laivas yra didžiausias pasaulyje povandeninis laivas, sveriantis beveik 53 tūkst. tonų. Jis gali lengvai sutalpinti 160 įgulos narių, neišnirti į paviršių ilgiau nei 120 dienų bei plaukti 52 km/h greičiu po vandeniu.

Taip pat yra Ohajo klasė, didžiausias povandeninis laivas, kada nors sukurtas JAV kariniam jūrų laivynui. Jis sveria daugiau kaip 18 tūkst. tonų ir gali gabenti daugiau raketų nei konkurentai.

Tačiau ne tik šie du povandeniniai laivai daro įspūdį. Vaizdo įraše pamatysite dar aštuonis galingus povandeninius laivus. Kaip plaukioja šie jūros žvėrys? Ar jums įdomu sužinoti apie jų gyvenamąsias patalpas ir kaip jie talpina tiek įgulos? Nepraleiskite šio video!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(4)
(29)

Komentarai ()