Futuristiškiausios policijos transporto priemonės pasaulyje: kad patikėtumėte, turite tai pamatyti (Video)  ()

Dažniausiai įprasti policijos automobiliai yra nuobodūs. Tai tik transporto priemonės, kurių viršuje sumontuoti švyturėliai. Tačiau šiais laikais galima išvysti naujų policijos automobilių su naujausiomis technologijomis, įskaitant dirbtinį intelektą, aukštųjų technologijų ryšio sistemas ir pasiekiančias labai didelį greitį. Susipažinkite su pažangiausiais policijos automobiliais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Bozena Riot“ šarvuočiai sukurti riaušėms malšinti. Jų 7,5 metrų skydas virsta nepralaidžia siena. Jame yra ašarinių dujų pistoletai, garsiakalbiai, kameros ir skylės guminėms kulkoms šaudyti.

Tuo tarpu „Ghiath by W Motors“, žinomas kaip „Beast Patrol“, yra Dubajaus policijos automobilis, aprūpintas DI sistemomis ir veido atpažinimo technologija.

Taip pat Dubajuje važinėjantis „Bugatti Veyron“ yra greičiausias tarnybinis policijos automobilis pasaulyje. Varomas 1000 AG varikliu jis gali pasiekti maksimalų 407 km/h greitį.

Kokie dar pažangūs policijos automobiliai yra? Kokia inžinerija taikoma juos kuriant? Kokie greiti jie gali būti ir kokias futuristines technologijas jie turi? Į visus šiuos ir kitus klausimus atsakoma šiame vaizdo įraše:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(5)
(7)

Komentarai ()