Pamirškite „Uber“ ir „Lyft“. Susipažinkite su „Tanko taksi“ – tikri šarvai ir skirtas „specialioms“ progoms (Video)  ()

Pasaulyje, kuriame pasinaudoti pavėžėjimo paslauga yra taip paprasta, kaip bakstelėti išmaniojo telefono ekraną, jums reikia kažko tikrai „sunkaus“, kad nutrauktumėte monotoniją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Merlinas Batcheloras, gyvenantis Noridže, Jungtinėje Karalystėje, pavežėjimo paslaugą pavertė pramoga su savo „Tanko taksi“. Maždaug už 1000 JAV dolerių galite jį išsikviesti ypatingai progai.

Svarbu pabrėžti, kad tai tikrai nėra tikras tankas. Prisimenate 84 metų vyrą, kuriam buvo skirta 300 000 JAV dolerių bauda už tai, kad jis savo rūsyje slėpė milijonų eurų vertą tikrą Antrojo pasaulinio karo tanką? Taip, turėdami tanką tikrai galite patekti į bėdą.

Batcheloras turi šarvuotą transporterį (angl. armored personnel carrier, APC). Tai sunkiasvorė transporto priemonė, skirta naudoti kovinėse zonose žmonėms ir kroviniams gabenti. Bet jūs tikrai negalite jo naudoti kovoje. Paprastai transporteriai nebūna skirti pačiam mūšiui, tačiau gali gana saugiai nuvežti karius į mūšio vietą. Šarvai saugo nuo kulkų ir skeveldrų. Iš esmės bet kuris prieštankinis ginklas transporterį įveikia labai lengvai.

Tačiau Batcheloras mieliau jį vadina „tanku“ vien todėl, kad tai gerai skamba.

Nors šarvuočio savininko vardas Merlinas, jis nėra magas. Kaip ir dauguma, šis žmogus perka daiktus internetu. Tokiu būdu gavo ir šį šarvuotą transporterį.

 

Kam reikalingas tamsusis internetas, kai gyvenate Jungtinėje Karalystėje? Noridže, matyt, leidžiama vikšrinėms transporto priemonėms važinėtis miesto gatvėmis.

Kai Batcheloras išsiruošė pasivažinėti po miestą, šarvuotis atkreipė žmonių dėmesį. Ir nors transporto priemonė negali pajudėti greičiau nei 32 km/h greičiu ir taip pat yra gana triukšminga, tai nesumažino žmonių noro pasivažinėti šiuo šarvuočiu. Taip gimė „Tanko taksi“ idėja.

Batcheloras nudažė savo 15 tonų sveriančio šarvuočio išorę ir perdarė vidų. Remiantis CBS pranešimu, pirkinys ir jo remontas kainavo daugiau nei 35 000 JAV dolerių.

 

Batcheloras pradėjo siūlyti pavežėjimo paslaugą už 830 JAV dolerių už pirmą valandą ir po 275 JAV dolerius už kiekvieną papildomą valandą. Ir žmonės tuo susidomėjo.

Jo kaimynas užsakė šią pavežėjimo paslaugą vestuvėms, o Batcheloras užsitikrino licenciją vežti iki devynių žmonių savo specialiu taksi per laidotuves. Na, tai tikrai turėtų būti įdomios laidotuvės.

Jis tikisi, kad jo licencija bus pratęsta, įtraukiant išleistuves ir gimtadienio vakarėlius. Gimtadienis šarvuotyje? Pabandykite tai įsivaizduoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(0)
(7)

Komentarai ()