Kodėl vyriškos boksikės turi skylę priekyje? Praktiška paskirtis, bet ją naudojasi vos 1 iš 5 vyrų  ()

Nedidelė skylutė vyriškų boksikių priekyje. Kokia jų paskirtis?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apatinio trikotažo prekės ženklas „Sheath“ neseniai paaiškino, kodėl jie daro skyles vyriškų boksikių priekyje. Gamintojo teigimu, vienas iš pagrindinių šios skylės tikslų yra tiesiog leisti vyrams nenusimaunant apatinių, lengvai ištraukti penį, užsinorėjus nusišlapinti. Kas galėjo pagalvoti?!

Visgi, „Sheath“ atlikta apklausa rodo, kad tik 1 iš 5 boksikes dėvinčių vyrų iš tikrųjų naudoja skylę šiam tikslui. Gamintojo teigimu, skylė šiuolaikinėse boksikėse gali atlikti ir kitą funkciją: suteikti komfortą ir apsaugą lytiniams organams.

„Šiandieniniai modernūs apatiniai visiškai nepanašūs į tuos, kuriuos vyrai dėvėjo prieš kelis dešimtmečius“, – rašo gamintojas.

 

„Apatinių maišelis, kuriame yra skylė, taip pat drastiškai pasikeitė. Anksčiau ši sritis buvo plokščia. Toks dizainas nesuteikė žmogui natūralaus būdo formuoti penio padėtį. Laimei, šiandien vyrai turi patogių apatinių pasirinkimo galimybę. Naujų boksikių ir vyriškų trumpikių dizainas yra erdvesnis. Šis naujas maišelio dizainas suteikia vyrui daugiau patogumo ir laisvės“, – priduria „Sheath“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(52)
(5)

Komentarai ()