„Google“ šiais metais turi didelių planų, susijusių su „Android“: štai, kas žadama vartotojams  (1)

Neseniai atskleidusi planus įdiegti „Android“ žaidimus į „Windows“ kompiuterius, „Google“ dabar demonstruoja daugiau meilės „Microsoft“ OS, paskelbdama „Android“ funkcijas, tokias kaip „Fast Pair“ ir „Nearby Share“, skirtas „Windows“, kad būtų užtikrintas geresnis abiejų platformų ryšys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis žingsnis yra dalis platesnio „Google“ plano tobulinti „Android“ ekosistemą išmanesniu ryšiu tarp įrenginių, įskaitant „Chromebook“ įrenginius ir „Wear OS“ išmaniuosius laikrodžius.

„Google“ atskleidė daug informacijos apie dabartinę „Android“ būklę ir ateities ambicijas. Tinklaraščio įraše „Google“ pabrėžė esamas ir būsimas „Android“ funkcijas, pvz., momentinę „Chromebook“ ir „Android“ telefonų sąranką ir susiejimą, įrenginių užrakinimą/atrakinimą naudojant „Wear OS“ išmaniuosius laikrodžius ir skaitmeninių automobilio raktų palaikymą BMW su itin plačiajuosčiu ryšiu įgalintais telefonais.

Įdomesnė „Google“ pranešimo dalis pasirodė pabaigoje, kur ji atskleidė planus labiau integruoti „Android“ įrenginius su „Windows“ kompiuteriais. „Google“ retai demonstruoja meilę „Microsoft“ operacinei sistemai, atsižvelgiant į jų konkurenciją, tačiau dabar atrodo, kad situacija keičiasi.

Vėliau šiais metais ne tik gausime „Android“ žaidimus „Windows 10“ ir „Windows 11“ kompiuteriuose, bet ir geresnę „Android“ ir „Windows“ integraciją su tokiomis funkcijomis kaip „Fast Pair“ ir „Nearby Share“, kad būtų galima greitai nustatyti ir susieti įrenginius, „Bluetooth“ priedus, sinchronizuoti tekstinius pranešimus ir bendrinti failus.

 

Daugybė trečiųjų šalių laidinių ir belaidžių programų jau užpildo „Android“ ir „Windows“ ryšio atotrūkį. Tačiau „Google“ diegimas greičiausiai bus sklandesnis nei esami sprendimai ir ateityje gali apimti daugybę „Android“ telefonų. Tai taip pat gali paskatinti „Microsoft“ toliau tobulinti „Your Phone“ programėlę, kuri šiuo metu sukurta „Samsung Galaxy“ ir „Surface“ įrenginių savininkams.

 

Įdomu tai, kad „Google“ taip pat bendradarbiauja su „Acer“, „HP“ ir „Intel“, kad vėliau šiais metais pritaikyti patirtį tam tikruose „Windows“ kompiuteriuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(3)
(10)

Komentarai (1)