Pirmasis didelis „Windows 11“ atnaujinimas jau vasarį: ko tikėtis?  (4)

„Microsoft“ viešai išleido „Windows 11“ praėjusį spalį kaip nemokamą įrenginių, kuriuose veikia „Windows 10“, naujinimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanija investavo daug laiko ir pastangų kurdama naują OS, tačiau kai kurios žadėtos funkcijos nespėjo būti paruoštos iki termino, todėl paleidžiant operacinę sistemą jos dar buvo nepasiekiamos.

„Microsoft“ 2021 m. birželį paskelbė apie planus įdiegti „Android“ programėles į „Windows 11“, bendradarbiaudama su „Amazon“. Ši funkcija nebuvo parengta laiku, bet kiek vėliau „Windows Insiders“ šią funkciją išbandė.

Neseniai paskelbtame oficialiame „Windows“ tinklaraštyje „Microsoft“ vyriausiasis produktų pareigūnas Panosas Panay teigė, kad „Windows“ pateiks naujų funkcijų, „įskaitant viešą peržiūrą, kaip galite naudoti „Android“ programėles „Windows 11“ sistemoje per „Microsoft Store“ ir mūsų partnerystę su „Amazon“ bei „Intel“.“

Formuluotė šiek tiek paini, nes joje nėra aiškiai nurodyta, kad bus vieša šios funkcijos peržiūra, o peržiūra, kaip galite naudoti „Android“ programėles „Windows 11“ sistemoje.

 

Panay apžvelgė kitas gaunamas funkcijas, įskaitant užduočių juostos patobulinimus, pvz., skambučių nutildymą ir įjungimą, lengvesnį langų bendrinimą, informacijos apie orą perkėlimą į užduočių juostą ir perkurtas „Notepad“ ir „Media Player“ versijas.

Panay teigimu, „Windows“ operacinė sistema dabar naudojama daugiau nei 1,4 milijardo aktyvių įrenginių per mėnesį, o laikas, praleistas „Windows“, yra 10 proc. ilgesnis nei prieš pandemiją.

Atsinaujinti į „Windows 11“ sutiko dvigubai daugiau vartotojų nei kadaise buvo norinčių atsinaujinti į „Windows 10“. Pertvarkius „Microsoft Store“, srautai taip pat padidėjo tris kartus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(3)
(13)

Komentarai (4)