[Žinios trumpai] Pamenate degantį laivą, gabenusį 400 mln. USD vertės prabangius automobilius? Paaiškėjo jo likimas (Video)  ()

Krovininis laivas, gabenęs tūkstančiuss prabangių automobilių, užsidegė plaukdamas per Atlantą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-03 [Žinios trumpai] Pamenate degantį laivą, gabenusį 400 mln. USD vertės prabangius automobilius? Paaiškėjo jo likimas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Felicity Ace“ iš Vokietijos į Rod Ailendo uostą (JAV) gabeno beveik 4000 „Volkswagen Group“ automobilių, kai vasario 16 d. jame kilo gaisras. 22 žmonių įgula buvo evakuota, o gaisras galiausiai buvo užgesintas vasario 25 d.

Dabar, praėjus dviems savaitėms po laivo apleidimo jis nugarmėjo į Atlanto vandenyno dugną 3 km gylyje, maždaug 400 km nuo Portugalijai priklausančių Azorų salų krantų, kai gelbėjimo įgulos jį nutempė į saugų jūros plotą.

Tarp prarasto krovinio buvo 189 „Bentley“, apie 1100 „Porsche“ automobilių ir nenurodytas skaičius „Audi“. Laive taip pat buvo VW ir „Lamborghini“ modeliai. VW teigia, kad žalą atlygins draudimas.

 

Pasak laivybos bendrovės, degdamas laivas į vandenį neišleiddo jokių teršalų. Visiško laivo panirimo į vandenį poveikis aplinkai dar nėra žinomas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(0)
(14)

Komentarai ()