[Žinios trumpai] Pasirodė daugiau informacijos, apie Rusijos karo laivo sunaikinimą prie Odesos krantų: ukrainiečiai jį įviliojo į spąstus (Video)  ()

Rusijos Juodosios jūros laivyno pasididžiavimas – naujausias patrulinis laivas „Vasilijus Bykovas“ buvo sunaikintas puikios Ukrainos karinio jūrų laivyno operacijos metu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-09 [Žinios trumpai] Pasirodė daugiau informacijos, apie Rusijos karo laivo sunaikinimą prie Odesos krantų: ukrainiečiai jį įviliojo į spąstus (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos Juodojoje jūroje numušė Rusijos karo laivą. Tai tas pats laivas, kuriam Gyvačių salos gynėjai pasiūlė eiti na***.

„Taigi, pagaliau oficialiai patvirtinta tai, ką redakcija jau žinojo anksčiau – informacija apie sėkmingą Ukrainos karinio jūrų laivyno operaciją, kurios metu pavyko padaryti neįmanomą dalyką ir sunaikinti rusiškų nacių Juodosios jūros laivyno pasididžiavimą – naujausią „22160 projekto“ patrulinį laivą „Vasilijus Bykovas“, rašo ukrainiečių apžvalgininkas Olegas Konstantinovas.

Pirmadienį į šį raketomis ginkluotą laivą, kurio kovinis potencialas pranoksta visas Rusų karinio jūrų laivyno antvandenines pajėgas, pataikė Ukrainos karinio jūrų laivyno raketinė artilerija. Tai įvyko Odesos apylinkėse.

„Prisimenate tuos dūžius, kurie kelias dienas buvo girdimi Odesoje? Rašėme, kad tai buvo rusų laivai, bandantys nuskandinti lengvuosius ukrainiečių katerius „Giurzy“ ir „Aileindy“. Ir kad mūsiškiai sėkmingai išsisukinėja. Deja, vienas iš ukrainiečių katerių nuskendo. Bet buvo išgelbėta daug jūreivių“, – teigia O. Konstantinovas.

 

„Taigi, pasirodo, kad Ukrainos karinio jūrų laivyno geležiniai kariai (o sėdėti laive su lengvaisiais ginklais prieš tokius monstrus kaip „Makarovas“ ir „Bykovas“ – čia reikia būti tikrai geležiniu žmogumi) ne gelbėjosi, o ĮVILIOJO rusus į parengtos ir puikiai užmaskuotos artilerijos brigados šaudymo pozicijas. Brigados, kuri reikiamu momentu atliko savo darbą“, – rašoma „Facebook“ įraše.

 

„Gaila, kad dėl šios labai svarbios ir pasaulio karo istorijoje precedento neturinčios (dar niekada anksčiau karo laivai su salvinės ugnies reaktyvinėmis sistemomis nebuvo nuskandinti nuo žemės) pergalės teko paaukoti laivą ir dalį jo drąsios įgulos. Bet jie gyvens ukrainiečių tautos širdyse. Netrukus jų vardais bus pavadintos gatvės ir aikštės“, – apibendrina apžvalgininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(2)
(39)

Komentarai ()

Susijusios žymos: