[Žinios trumpai] Buvusi Vokietijos kanclerė Angela Merkel tvirtina, kad ji yra teisi 2008 metais nepriėmusi Ukrainos į NATO

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

iPienius 2022-04-05 11:30
butent, kad dabar karo nebutu buve, o vokieciai tokie patys dalbajobai kaip ir rusai.
Benediktas 2022-04-05 11:52
Neturėtų būti staigmena, kad visame pasaulyje yra amoralių žmonių. Bet yra ir kurie turi moralines vertybes, kuriems žmogus yra pirmoje vietoje. Laikas prisiminti, kad žmogus yra svarbiausia, jo gyvybė, sąlygos gyventi ir kurti, reikšti savo nuomonę. Jokia šalis neturi trukdyti kitai šaliai egzistuoti, žudyti jos žmones. Jei taip atsitinka, reikia dėti visas pastangas, kad to nebūtų ir nepasikartotų ateityje. O tokie politikai turi eiti į istorijos šiukšlyną.
AJ 2022-04-05 13:07
Vokietija gyvena po amerikos skydu - kariuomenej neskyre net 1% bvp, nedalyvavo Nato ar tarptautinese misijose. Diktuoja visiem salygas kaip gyventi - ir vokiskas gyvenimas yra pacifistiskiausias pasaulyje - siulo ji visiem priimti. Remia komunistu partija siusdami savo industrijas i Kinija. Bando kartu su Briuseliu valdyti visa europa ir spresti jos likima. Aplink Angela sukasi daug velniu. Daug jie melavo ir net nenori skirti pinigu i europos sajunga, nes bijo, kad rytu europa aplenks vakaru... Jiems matai naudinga, kad rytai butu atsilike... Ir labai pergyvena del to, kad pradejo 1 ir 2 pasaulinius karus, priema visus pabegelius apgyvendina leidzia niekinti vietines religijas. Nebesaudo fejerverku nes bijo, kad jie primena karus. Bando keisti visu zmoniu lytis, ir propoguoja vienlyciu santykius, keicia kreipianius i "kolegas" ir t.t.