Vos nulaikė juoką: patikrinę rusų marodieriaus neperšaunamą liemenę, ukrainiečiai aptiko siurprizą (Video)  ()

Karinės Rusijos pajėgos Ukrainoje garsėja ne tik civilių gyventojų žudymu, žaginimu ir marodieriavimu, bet ir pribloškiančiu kvailumu. Internete plinta vaizdo įrašas, kuriame Ukrainos karys, patikrinęs separatisto neperšaunamą liemenę, aptinka netikėtą radinį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-06 Vos nulaikė juoką: patikrinę rusų marodieriaus neperšaunamą liemenę, ukrainiečiai aptiko siurprizą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karys (įspėjimas – nevengdamas necenzūrinės leksikos) pasakoja, kaip jis patikrinęs separatisto kario neperšaunamą liemenę, joje aptiko neįprastą šarvinę plokštę.

„Galvoju nieko sau tokia šarvinė plokštė, dviguba, įdomu. Bet apverčiame į kitą pusę – ir o tai tau šarvas!“, – vaizdo įraše vos nulaikydamas juoką pasakoja karys.

Vaizdo įraše matyti smarkiai apdaužytas, deformuotas ir apgadintas keturkampis daiktas, kurį apvertus kita puse, pasimato „Apple“ logotipas.

„Tas asilas, pasirodo, išėmė iš liemenės šarvinę plokštę ir į jos vietą įsidėjo „MacBook“. Štai vat tokie kareivos pas kacapus“, – komentuoja ukrainietis.

 

Iš tiesų – atlenkus vieną „šarvinės plokštės“ dalį, tampa aišku, kad tai yra „Apple MacBook“ kompiuteris.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(22)
(0)
(22)

Komentarai ()

Susijusios žymos: