[Žinios trumpai] Ukrainos desantininkai sunaikino elitinį motorizuotą pėstininkų dalinį iš Tomsko miesto (Foto)  (1)

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas ir toliau skelbia dokumentus apie sunaikintus okupantų karinius dalinius, kurie, vykdydami nusikalstamus valstybės vadovybės ir savo vadų įsakymus, atvyko į Ukrainą žudyti civilių gyventojų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Neseniai intensyvių kovų zonoje Ukrainos desantininkai sumušė ir sunaikino Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų Centrinės karinės divizijos Tomsko miesto 21-osios atskirosios gvardijos Raudonosios vėliavos Omsko-Novobužo elitinės motorizuotosios pėstininkų brigados šarvuočių grupę. Būtent šios brigados padaliniai nuolat dalyvavo tarptautinėse pratybose, kuriose užimdavo prizines vietas“, – sakoma pranešime.

Tą dieną per mūšį su drąsiais ukrainiečių kariais daug rusų okupantų sudegė sunaikintų kovinių mašinų liepsnose, ir tik kai kuriuos iš jų pavyko identifikuoti pagal turimus dokumentus.

„Visų pirma, nagrinėdami vieno „rusiškojo pasaulio“ atstovo iš Orenburgo, jaunesniojo seržanto Sakkuzijevo Kairato, asmeninius daiktus, iš dokumentų sužinojome jo trumpos karinės karjeros detales. „Snaiperio, tanko kulkosvaidžio vado specialybės ir baigtų intensyvių išlikimo kursų Volgos kariniame materialinio aprūpinimo institute daugiau niekada neprireiks“, – pažymėjo Generalinis štabas.

Jie taip pat iš antrankių ir raiščių atpažino kitą sunaikintą jauną karininką, leitenantą A. M. Kochanovskį, kuris baigė savo trumpą gyvenimą taip, kaip ir dešimtys jo kolegų karininkų – nusikaltėlio statusu.

 

„Tikriausiai niekas elitinėje Tomsko motorizuotųjų pėstininkų brigadoje nesitikėjo tokio įvykio“, – rašoma ataskaitoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(119)
(0)
(119)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: