[Žinios trumpai] Netikėta ir pavojinga situacija: Pentagonas gali sustabdyti ginklų tiekimą Ukrainai – kas vyksta?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Dannas3 2022-05-15 09:24
Kaip cia dabar gaunasi, kad didziausias vatnikas yra respublikonas, o ne demokratas
Pumper 2022-05-15 09:56
Šitas visada vata buvo: https://www.youtube.com/watch?v=BTdqIlfp8XE
GedisB 2022-05-15 10:02
Respublikonai buvo prieš karą,Trampas tiesiog tą karą stabdė,nes ginkluotės nebeteikė Ukrainai ir pinigų,atejo demokratai ir prasidėjo.Iš tikro visiems Ukrainos žmonės nesvarbūs,nes tiesiogiai pasakė Jav,iki paskutinio ukrainiečio kovosim.Trampas diplomatiškai Putiną stabdė,o Baidenas karu stabdo.Sako seną amuniciją ru naudoja,na taip,o kur ją daugiau dėt,jug eu irgi siunčia ne naujausią techniką.Kol bus senų ginklų tol ir karas tęsis,o po to jau priklausys nuo putkos,ar masiškai išnaikins ukrainiečius,ar atsitrauks pasiėmęs kai kurias žemes.
immortallt 2022-05-16 12:21
Iskanderiai ir Maskva turbūt senos ginkluotės pavyzdžiai? Naujos ginkluotės rusai tiesiog beveik neturi. Dalis nepanaudota, nes viso sudaro <1-2% viso turimo to tipo arsenalo nauja ginkluotė, arba jinai net neveikianti, neįmanoma jos dislokuoti. Dar pasakyk, kad nepanaudojo rusai savo naujausio naikintuvo, kurio viso buvo pagaminta berods apie 20 prototipų ir jie visi sudaužyti jau. Tankai nesudūžta, bet nevažiuoti gali.
Benediktas 2022-05-16 13:12
Kažkas iš komentuojančių sakė rusai pačiam gale tik ištrauks geriausią techniką ir specnazą. Dar matyt nėra tinkamas momentas. Ir tipo tie Ukrainos gynybos žmėlapiai su strėlytėmis ir žinios apie sėkmingas kontrapuolimo operacijas yra feikas - reikia žiūrėti rusų blogerių kanalus arba susisikambinti su kariuomenės draugais karininkais, majorais iš Rusijos, kurie pasakys tikrą situaciją, kuri yra priešinga.