[Žinios trumpai] Propagandos perspėjimas Vakarams: jei Rusija pralaimės Ukrainoje, bus branduolinis karas  ()

Rusijos propagandistė Margarita Simonyan pareiškė, kad pralaimėti Rusijos Federacijai kare prieš Ukrainą yra „neįmanoma“. Priešingu atveju visai žmonijai viskas baigsis „labai blogai“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai ji pareiškė vienos iš propagandinių laidų eteryje.

„Jie visi tiki, kad mes tikrai pralaimėsime, o Vakarai tikrai laimės, nesuvokdami, kad tai neįmanoma. Tai tiesiog neįmanoma, taip nebus. Blogai baigsis visai žmonijai, arba mes laimėsime“, – teigė Rusijos propagandistė.

Akivaizdu, kad M. Simonyan dar kartą užsimena apie branduolinį karą pralaimėjimo Ukrainoje atveju. Anot jos, konfrontacija tarp Rusijos Federacijos ir Vakarų visada tęsis, o rusams „reikia priprasti prie šio naujo gyvenimo“.

„Nebegirdžiu šito verkšlenimo: „man gaila vaikų, gaila vaikų. Sakau: „Klausykite, žmonės, reikia džiaugtis. Šis drąsus naujas pasaulis taip greitai eina į pragarą, kad po 10 metų tu pasakysi: „ačiū Dievui, kad mano vaikas nesimokė Vakaruose ir jis liks mano vaiku ir normaliu žmogumi“. Kad ir kas benutiktų ir kad ir kaip mes elgtumėmės, šį prieštaravimą su jais tikrai turėsime per visą savo gyvenimą“, – sakė M. Simonyan.

 

Taip pat ji mano, kad Rusija laimės, arba karas baigsis blogai visam pasauliui.

Generolas Romanenko pareiškė, kad Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas yra pasirengęs vykdyti branduolinius ir cheminius scenarijus Ukrainoje, tačiau jį vis dar varžo aplinka ir baimė.

Anksčiau Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas netiesiogiai užsiminė, kad Rusija ateityje gali panaudoti branduolinį ginklą prieš Ukrainą. O Rusijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas pagrasino Vakarų šalims branduoliniu karu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(30)
(-27)

Komentarai ()