Virtuali ekonomika JAV sukuria milijardines pajamas  (5)

Virtualios gėrybės, tokios kaip ginklai ar skaitmeniniai šampano buteliai, JAV per ateinančius 5 metus uždirbs jų pardavėjams apie 5 mlrd. dolerių, prognozuoja ekspertai. Azijoje ši virtuali rinka jau pasiekė 5 mlrd. dolerių ribą ir toliau sparčiai auga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Štai Jeremy Liewas į savo virtualių gėrybių kompaniją „Lightspeed Venture Partners“ investavo 10 mln. dolerių, tačiau viliasi, kad investicijos atsipirks su kaupu. To tikėtis leidžia faktas, kad vis daugėja internetinius socialinius žaidimus žaidžiančių asmenų skaičius. J. Liewas teigia, kad kai kurios kompanijos per maždaug porą metų sugebėjo uždirbti šimtus milijonų dolerių.

Kaip pavyzdys gali būti pateikta kompanija „Playfish“, kuri susikūrė prieš porą metų. Šiandien ši kompanija yra sukūrusi 11 internetinių žaidimų, kuriuos žaidžia 61 mln. vartotojų visame pasaulyje. Daugiausiai pinigų kompanija susikrovė iš tokių žaidimų kaip „Pet Society“ ir „Restaurant City“. Pirmajame žaidime galima pirkti įvairius daiktus savo virtualiam gyvūnėliui, o antrajame – kurti meniu savo virtualiam restoranui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)