Naujasis „iPhone“ turės 2 branduolių procesorių  (2)

Ketvirtosios kartos išmanusis telefonas „iPhone“ užsakovams bus pradėties tiekti jau balandžio mėnesį. Jame bus naudojamas 2 branduolių procesorius, sensorinis OLED ekranas, galingesnis vaizdo procesorius ir išimama baterija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai, remdamasis Pietų Korėjos mobiliojo ryšio bendrovės KT atstovais, pranešė dienraštis „The Korea Times“. KT – išskirtinis „Apple“ partneris P. Korėjoje – jau veda su ja derybas dėl bandomosios naujos kartos „iPhone“ telefonų partijos tiekimo. Pranešama, kad didžiausi KT verslo klientai naujuosius „iPhone“ telefonus, sąlyginai vadinamus „iPhone 4G“, taip pabrėžiant ne naudojamos ryšio technologijos, o paties telefono modelio kartą, gali gauti jau šių metų balandžio mėnesį.

„Apple Korea“ atstovai taip pat patvirtino vedantys derybas dėl būsimojo „iPhone“ tiekimų P. Korėjai. Šioje šalyje KT iki praėjusių metų pabaigos iš viso pardavė apie 220 000 „iPhone 3GS“ telefonų.

Remdamasis vienu bendrovės KT vadovu, „Korea Times“ skelbia, kad „iPhone 4G“ turės sensorinį organinių šviesos diodų (OLED) ekraną, perteikiantį geresnės kokybės vaizdą ir naudojantį mažiau energijos, 2 branduolių procesorių, paspartinantį naudojimąsi taikomosiomis programomis, naują vaizdo procesorių, kuris galės rodyti dar didesnės raiškos filmus ir apdoroti kokybiškesnes naujosios vaizdo kameros nuotraukas.

Pranešama, kad naujasis telefonas turės vaizdo pokalbių (videochat) funkciją ir, manoma, naują išimamą bateriją.

Apie naujus „Apple“ produktus rašančio tinklalapio „AppleInsider“ žiniomis, „iPhone 4G“ gali būti naudojami bendrovės ARM „Cortex-A9“ daugiabranduoliniai procesoriai, kurių taktinis dažnis viršija 2 GHz. Be to, naujajame telefone „Apple“ gali įdiegti LED blykstę ir radijo identifikacijos (RFID) mikroschemų skenerį, kuris suteiks galimybę telefonu susimokėti už parduotuvėje pasirinktas prekes.

Nors manoma, kad išankstiniai ribotos apimties „iPhone 4G“ tiekimai prasidės jau balandžio mėnesį, masinę rinką šis telefonas turėtų pasiekti birželio pradžioje, sakoma pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(1)
(0)
(1)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: