Kas ant sportininkės peties?  (15)

Pamatę juodą kampuotą dėmę ant Olimpinio paplūdimio žaidėjos Kerri Walsh peties, daugelis spėliojo, kas tai galėtų būti. Pasirodo, tai nėra prasto skonio tatuiruotė ar kažkas panašaus. Tai - atletinė juosta "Kinesio". 15 dolerių kainuojančią priemonę supantis šurmulys kilo ne veltui, nes ji padeda ne tik atletams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šalia to, jog "Kinesio" juosta gali būti naudojama tiesiog kaip papuošalas, gamintojo teigimu, ji veikia kaip judesio laisvės neribojantis raumenų įtvaras. Pats produktas jau kurį laiką buvo tiekiamas rinkai ir naudojamas daugelyje sričių, tačiau vos tik jis buvo pademonstruotas Olimpinių Žaidynių metu, ir ant 'tinkamos' žaidėjos kūno, užsakymai pakilo nuo 250 per mėnesį iki 1600 per savaitgalį.

Kompanijos Kinesio USA) direktorisu John'as Jarvis teigia, jog juosta puošė tokių žvaigždžių kūnus, kaip Tiger Woods, Serena Williams, daugybės krepšinio ir futbolo žaidėjų bei dviračių sporto legendą Lance Armstrong. Nuostabu tai, jog atletai sudaro tik 10% visų "Kinesio USA" klientų. Didžiausia rinkos dalis yra pediatrija - gydytojai jau 25 metus šį gaminį naudoja padėdami vaikams įveikti neurologinius sutrikimus. Pavyzdžiui, cerebralinio paralyžiaus atveju juosta naudojama sustiprinti silpnus raumenis.

(1)
(0)
(1)

Komentarai (15)