Rusijos hakeriai atakuos Baltijos šalis?  (66)

Rusijos hakeriai vėl planuoja didžiulę kibernetinę ataką prieš Baltijos šalis ir Ukrainą, pranešė Estijos televizijos kanalas ETV24 ir žurnalas „The Baltic Course“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai internetiniuose Rusijos forumuose pasirodė daugybė raginimų rusų programišiams suvienyti pastangas masinei atakai prieš Lietuvos, Latvijos ir Estijos administracinių bei valstybinių struktūrų tinklalapius.

Jų nuomone, būtent šiose šalyse su rusais elgiamasi blogiausiai, be to griežčiausiai draudžiami sovietiniai ir komunistiniai simboliai: raudonoji žvaigždė, kūjis ir pjautuvas.

„Visos šalies hakeriai nusprendė vienytis, o juos paskatinusi priežastis - įžūlus Vakarų valstybių elgesys. Mums nusibodo stebėti, kaip NATO artėja prie mūsų Tėvynės sienų, nusibodo Ukrainos politikai, užmiršę savo liaudį ir galvojantys tik apie savo interesus. Nusibodo Estijos valdžia, kuri įžūliai ir atvirai perrašo istoriją ir remia fašizmą. Stop, gana!“, - sakoma programišių pareiškime, kuris platinamas rusiškame internete.

Po planuojamos atakos tinklalapiai atrodys visiškai kitaip: vietoj ankstesnės informacijos lankytojai matys dideles raudonas žvaigždes ir sovietų karių nuotraukas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (66)

Susijusios žymos: